Waardering:
98% of 100
6ku
6KU Track Bike
Levering in 2 / 4 dagen
Vanaf € 448,95 Normale Prijs € 494,29
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

6KU Track Bike

Een betaalbare en complete 'track' bike. De 6KU Track Fixed Gear fiets is een complete fiets van 6KU die op de markt gebracht is na het succes van de 'fixed' lijn met stalen fietsen.

Bij 6KU is het niet verbazingwekkend dat ze ook nu weer een solide fiets neerzetten tegen een scherpe prijs.

Deze 6KU fiets heeft een 6061 aluminium double butted frame en bijbehorende 1-1/8" aluminium voorvork. Op het frame is 'smooth welding' toegepast.
De fiets is inclusief een flip flop wiel met freewheel, een voor- en achterrem. 


Kenmerken
- 6061 double butted aluminium frame
- 1-1/8’’ aluminium voorvork
- inclusief remmen
- 30mm Deep V velgen
- Hoge flens naven (flip flop achternaaf)
- 1-1/8’’ balhoofd
- 31.8mm klemming stuur
- 3D gesmeed 48T*170mm cranks
- 48/16 gear ratio
- Gesloten lager 68x103mm bb (bsa)
- 700 x 25C Kenda banden
- BMX platform pedalen
- 27.2mm aluminium zadelpen
- Synthetisch leerlook zadel

Veranderingen in afmontage
6KU is een relatief jong bedrijf waardoor de onderdelen op de fiets kunnen veranderen in de loop van een jaar zonder dat dit op onze site wordt vermeld. Veranderingen zullen altijd tot doel hebben om een hogere kwaliteit te bieden.

Voorwiel
Het voorwiel is gekruisd gespaakt en niet radiaal zoals op de afbeelding.


Kenmerken
RemsetOverig
Voorderailleur Geen
AchterderailleurGeen
ShiftersGeen
CrankstelOngespecificeerd door fabrikant
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6KU Urban Track Bike
Uw waardering
Vragen
Hoe weet ik welke frame maat ik voor onze dochter moet bestellen?
Deze maten zijn in ‘feet’. 1 feet is 30,48 centimeter.
Zelf een vraag stellen?

Over 6KU Fietsen

Op zoek naar een goede fiets voor een lage prijs? Dan is en 6KU Fixie wat je zoekt. Het is de ideale betaalbare droomfiets met één versnelling die goed gebouwd, stevig en ideaal is voor korte woon-werkverkeer. Koop het, fiets erop en je hebte een glimlach op je gezicht.. Er is geen andere betaalbare fixie zoals de 6KU.

Simpel gezegd, het merk 6KU is gepassioneerd door alle dingen die het leven voortstuwen. Of dat nu betekent dat u geniet van tijd met uw vrienden of dat u gewoon daar op de fiets komt waar u moet zijn, 6KU-fietsen brengen u daar met een glimlach. Door beproefde technologieën te combineren met elegante ontwerpen, wordt een 6KU-fixie de bouwsteen van uw stijl. De missie van 6KU fietsen is om anderen op elk moment in het leven te inspireren.

6KU-kwaliteit - voor u ontworpen
6KU houdt net als iedereen van trends, maar dit overschaduwt de belofte om kwaliteit te leveren niet. Daarom zoekt 6KU zorgvuldig naar de beste betaalbare materialen en ontwerpt men elke 6KU fiets nauwgezet met jou in gedachten. Met een 6KU fiets kun je je leven leiden, niet stoppen.

6KU-verantwoordelijkheid - Betere alternatieven
Omdat 6KU ambitieus is om de best mogelijke betaalbae fietsen te produceren, weet 6KU dat dit proces een deel van het probleem is. Achter de schermen streeft 6KU fietsen er voortdurend naar om de zakelijke praktijken te verbeteren door het energieverbruik te verminderen en over te schakelen op schonere alternatieven. Het 6KU doel is om een ​​deel van de oplossing te zijn.

Veelgestelde vragen over 6KU-fietsen

Wat is het maximumgewicht op 6KU-fietsen?
- De gewichtslimieten op 6KU-fietsen zijn 100 kilo voor de berijder en 20 kilo voor vracht.

Hoe groot zijn de asmoeren op 6KU Fixie en Urban Track?
- De voorkant is 9,0 mm x 1 mm en de achterkant is ⅜ "x 26 TPI.

Wat moet ik doen als ik mijn 6KU Fixie of Urban Track niet in Fixed Gear wil rijden?
- Zowel de 6KU Fixie als de Urban Track worden geleverd met een flip-flop achternaaf. Het heeft een single-speed (waardoor je er als een 'normale' fiets mee kan lopen) vrijloop aan de ene kant en een tracktandwiel (voor rijden met vaste versnellingen) aan de andere kant, je kunt er naar wens tussen wisselen.

Kan ik versnellingen toevoegen aan de 6KU Fixie of Urban Track?
- Nee, dit zijn fietsen met één versnelling. Het is niet mogelijk om ze te veranderen in fietsen met meerdere versnellingem. Er is geen bevestigingspunt voor een derailleur of kabelstoppen.

Wat is het verschil tussen de 6KU Fixie- en Urban Track-modellen?
- De 6KU Urban Track- en Fixie-fietsen lijken erg op elkaar, maar niet identiek. De Urban Track heeft een (lichter) aluminium frame, terwijl het frame van de Fixie van staal is, dus Urban Track is ongeveer 3 lbs lichter. Urban Track gebruikt een stuurpen en stuur met een diameter van 31,8 mm, terwijl de Fixie een stuurpen en stuur van 25,4 mm heeft. Ten slotte gebruikt de Urban Track een interne headset voor een netter uiterlijk, terwijl de Fixie een traditionele externe cup-headset heeft.

Wat is de uitvalafstand van de wielen op 6KU Urban Track- en Fixie-modellen?
- 100 mm voor, 120 mm achter.

 

 

Vragen?