Qibbel
Qibbel Achterdrager voor bagagedragerbevestiging exclusief stylingset.
Uitverkocht
Onze Prijs € 55,00 Normale Prijs € 65,25
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Qibbel Achterdrager voor bagagedragerbevestiging exclusief stylingset.

Qibbel achterzitje
Met de fietsstoeltjes van Qibbel maak je elke fietsrit ontspannen. Het Qibbel achterzitje is gemaakt van duurzame materialen en gaat lang mee. Je kind kan achterop totdat hij of zij 6 jaar is.

Veilig op pad is het belangrijkste dat er is. Dat begrijpen we. Daarom is de gordel voorzien van een driepuntssluiting. Dit gordelsysteem kun je eenvoudig instellen op schouderhoogte. Ook de voetensteunen met spaakbeschermers zijn makkelijk te verstellen. Net als de voetriempjes, deze zijn draaibaar en knellen niet.

Is je kind een dromer? Of gewoon nog een beetje moe? Zet dan het achterzitje in slaapstand. Het stevige kuipje geeft het hoofd extra ondersteuning. En met zo'n comfortabel waterafstotend zitkussen houdt je zoon of dochter het prima uit.

Dit Qibbel achterzitje heeft verschillende vrolijke designs. Welke past bij jou?

Lijkt het Qibbel achterzitje je wat?
Bekijk dan of je bagagedrager tussen de 12 en 17 centimeter breed is en tenminste 25 kilo kan houden. De buisdiameter moet zo'n 8 tot 16 millimeter zijn.

Handleiding in PDF

 

qibbel zitjeQibbel bevestiging

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Qibbel a zitje basiselement white
Uw waardering
Klantvragen
Hoe zet je het zitje in slaapstand?
Er is een PDF handleiding beschikbaar in de omschrijving. Als u er niet uitkomt kijk dan even op Youtube waar u diverse filmpjes kunt vinden over diit zitje en wat er wel en niet mogelijk is.
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?