Qibbel
Qibbel a zitje fr bev Polka Dots zw
Uitverkocht
Onze Prijs € 93,29 Normale Prijs € 116,00
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Qibbel Achterdrager voor framebevestiging.

Heeft jouw fiets geen bagagedrager? Dan is het toch mogelijk om onze kinderzitjes te bevestigen. Met onze framebevestiging monteer je het fietsstoeltje boven het achterwiel aan een beugel. Handig, want zo neem je toch je kind mee achterop.

Monteer de framebevestiging
De framebevestiging monteer je op ronde en ovale frames met een diameter van 22 tot 40 millimeter.

Qibbel achterzitje
Met de fietsstoeltjes van Qibbel maak je elke fietsrit ontspannen. Het Qibbel achterzitje is gemaakt van duurzame materialen en gaat lang mee. Je kind kan achterop totdat hij of zij 6 jaar is.

Veilig op pad is het belangrijkste dat er is. Dat begrijpen we. Daarom is de gordel voorzien van een driepuntssluiting. Dit gordelsysteem kun je eenvoudig instellen op schouderhoogte. Ook de voetensteunen met spaakbeschermers zijn makkelijk te verstellen. Net als de voetriempjes, deze zijn draaibaar en knellen niet.

Is je kind een dromer? Of gewoon nog een beetje moe? Zet dan het achterzitje in slaapstand. Het stevige kuipje geeft het hoofd extra ondersteuning. En met zo'n comfortabel waterafstotend zitkussen houdt je zoon of dochter het prima uit.

Dit Qibbel achterzitje heeft verschillende vrolijke designs. Welke past bij jou?

Lijkt het Qibbel achterzitje je wat?
Bekijk dan of je bagagedrager tussen de 12 en 17 centimeter breed is en tenminste 25 kilo kan houden. De buisdiameter moet zo'n 8 tot 16 millimeter zijn.Qibbel Framedrager bevestiging

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Qibbel Achterdrager voor framebevestiging met Polka Dots design
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?