Basil
Basil Fietskrat Medium
Uitverkocht

Basil Fietskrat Medium

De Basil Fietskrat mediumis een fietskrat die is gemaakt van kunststof. De krat is geschikt voor voorop de drager of op de bagagedrager van een dames- of herenfiets.

De Basil Crate M is een praktische fietskrat in een kleur. De fietskrat in medium formaat is gemaakt van kunststof en valt eenvoudig te bevestigen aan de voordrager van je fiets.

Zoek je een handige krat om je spullen te vervoeren, zoals je boodschappen, je regenkledij, je laptop of een picknickmandje? Dan is de Basil Crate M zeker iets voor jou.
Dankzij het MIK-systeem heb jij de vrijheid om jouw kratje voor- of achterop jouw fiets te bevestigen. Je klikt de krat eenvoudig en snel met de MIK-adapterplaat (apart verkrijgbaar) op jouw drager met MIK-profielen.

Wil je de krat liever permanent bevestigen? Dat kan met behulp van de Basil Crate Mounting set (apart verkrijgbaar). De maximale belading van de krat is afhankelijk van het maximaal toelaatbare gewicht van je voordrager. De krat van medium formaat heeft in ieder geval een inhoud van 33 liter.

Voor het doen van boodschappen in de supermarkt of op de markt komt de krat in ieder geval goed van pas. Tijdens een lange fietsrit naar school of je werk kun je er natuurlijk ook prima je tas in plaatsen.
De mand is bovendien stijlvol en daarom een uitstekende manier om je fiets te pimpen. Ben je op zoek naar een handige en praktische fietskrat in een mooie kleur? Kies dan voor de Basil Crate M en ervaar veel gemak en comfort tijdens elke fietsrit.

Wil je ook een kijkje nemen bij de overige producten uit de Basil collectie? Je treft de andere fietsaccessoires elders aan op de website.

Eigenschappen:
- De Basil Crate M is een kunststof krat in een medium formaat.
- Afneembaar in combinatie met MIK-adapterplaat (apart verkrijgbaar).
- Geschikt voor een permanente bevestiging dankzij Crate-Mounting bevestigingssysteem (apart verkrijgbaar).
- De krat is geschikt voor de voordrager van een fiets en heeft een groene kleur.
- Deze fietskrat van Basil heeft een volume van maximaal 33 liter.
- De krat komt goed van pas bij het doen van boodschappen of als je graag in stijl op de fiets stapt.

Afmetingen: 40 x 33 x 25 cm (Buitenwerkse maten)
Volume: 33 l
Materiaal: Kunststof
Volume (Ltr): 33,0
Systeem: Crate mounting set of MIK adapterplaat
Bevestiging: Icm voordrager of MIK systeemdrager

Kunststof

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Basil Fietskrat Medium
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?