Waardering:
100% of 100
Basil
Basil Soho Dubbele Fietstas
Levering in 1 / 2 dagen
Vanaf € 88,95 Normale Prijs € 144,99

Basil Soho Dubbele Fietstas

De Basil SoHo dubbele fietstas Nordlicht is een moderne fietstas, gemaakt van PU-materiaal dat ultrazacht aanvoelt. Je bevestigt de fietstas op de bagagedrager van je (elektrische) fiets. Ben je op zoek naar een ruime fietstas die er ook nog eens mooi uitziet? Dan is de Basil SoHo dubbele fietstas Nordlicht echt iets voor jou.

Gemaakt van mat PU-materiaal dat erg zacht aanvoelt* met een inhoud van 41 liter. De tas is waterdicht (IPX3), waardoor jij jouw spullen altijd droog meeneemt. De tas sluit je af met een roltop die je aan de zijkanten van de tas met drukknopen bevestigt.

Aan jouw veiligheid is ook gedacht. De tas is namelijk voorzien van Nordlicht Technology**, een geïntegreerde LED-strip. Zo val je in het donker beter op.
De LED-verlichting werkt op 3x AAA batterijen (apart verkrijgbaar). Heb je veel en zwaardere spullen in je tas? Dan kun je de tas combineren met de Basil Afstandhouder (apart verkrijgbaar). Deze houder voorkomt dat de tas in de spaken van je fiets komt.

Je bevestigt de Basil SoHo dubbele fietstas eenvoudig op je bagagedrager met het Universal Bridge systeem. Dankzij het Universal Bridge systeem kun je kiezen uit hoe je de tas wilt bevestigen. Het bevestigen kan met de voorgemonteerde riempjes. Of in combinatie met het Basil DBS systeem (afneembare bagagedragerplaten) of een adapterplaat zoals MIK. Beide systemen dien je apart aan te schaffen.


Eigenschappen:
Waterdichte dubbele fietstas inclusief roltopsluiting.
Voorzien van geïntegreerde LED-verlichting (batterijen apart verkrijgbaar).
Ruime inhoud van 41 liter totaal.
Gemakkelijk te bevestigen op (bijna) elke bagagedrager, dames-, herenfiets en elektrische fiets.

*Schuren tegen wat ruwere oppervlakten kan ervoor zorgen dat het materiaal beschadigt. De tas blijft ook dan waterdicht met dezelfde hoge IPX3 norm.
**Nordlicht Technology kun je gebruiken als een aanvullende verlichting en treedt op geen enkele wijze in de plaats van de wettelijk vereiste fietsverlichting. Voor het gebruik van alle verlichting dien je te allen tijde de wettelijke regels met betrekking tot fietsverlichting van het land op te volgen.

Afmetingen: 31 x 13 x 37 cm (Buitenwerkse maten)
Volume: 41 l
Model: Achtertas
Dubbel of enkel: Dubbel
Volume (Ltr): 41,0
Geschikt voor: Elektrische fiets, stadfiets, city-trekking fiets
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Basil Soho Dubbele Fietstas
Uw waardering
Vragen
Hi kan je de tas ook als enkele fietstas gebruiken of moet je ze telkens alle2 omhangen
Altijd als set. Zijn niet los te halen.
Zelf een vraag stellen?
Vragen?