Brooks Scape TassencollectieBrooks introduceert een eigen op 'gravel' gerichte fietstassenlijn. Deze Brooks tassen lenen zich bij uitstek om meerdaagse fietstochten te maken maar zijn ook ideaal voor kortere ritten.
Deze Brooks Scape fietstassen collectie bestaat uit tassen die zich dus vooral richten op gravel ritten, bikepacking maar ook voor fietsvakanties en woon-werkverkeer zijn deze stijlvolle Brooks tassen uitstekend geschikt.

De tassen collectie van Brooks is modulair opgebouwd zodat je indien gewenst op termijn je Scape tassencollectie verder kunt uitbreiden en klein beginnen afhankelijk vanm je behoefte.

De Brooks Scape tassenlijn is compleet en hierin kun je onder andere vonden grote en kleine voortassen en achtertassen: een stuurtas, een extra compacte Scape stuurtas, verschillende Brooks Scape zadeltassen en Brooks Scape frametassen.

De Brooks Scape tassen zijn extra versterkt met nylon. Daarnaast maken ze gebruik van het erg sterke Hypalon klittenband en om aan de fiets te hangen is er het bekende Klick Fix systeem.

Materiaal Brooks Scape Fietstassen


De Brooks Scape tassen zijn gemaakt van een combinatie van waterdicht 660D polyester, PFC en PVC-vrij nylon. Deze combinatie is ideaal tegen scheuren, frictie en zonlicht. De ritzen zijn uiteraard YKK geseald.

De metalen sluitingen op de Brooks Scape tassen zijn uiteraard van lichtgewicht aluminium.
De onderstaande video geeft een goed algemeen beeld van deze tassen.

 

Kenmerkende Eigenschappen Brooks Scape Fietstassen


De Brooks Scape tassen zijn gemaakt van een combinatie van waterdicht 660D polyester, PFC en PVC-vrij nylon. Deze combinatie is ideaal tegen scheuren, frictie en zonlicht. De ritzen zijn uiteraard YKK geseald.

Waterdicht
De Brooks Scape Tassen zijn gemaakt van een waterdicht materiaal, hebben een gelaste constructie en afwerking en zijn rondom  voorzien van weerbestendige details.

Aanpasbaar en veelzijdig
De Brooks Scape Bikepacking tassen hebben een modulaire functionaliteit, extra ruimte mogelijkheden en kunnen vaak worden voorzien van  verstelbare opzetstukken.

Praktisch Functioneel
De Brooks Scape tassen zijn gemakkelijk te gebruiken, bieden slimme oplossingen en zijn voor zien van gemakkelijk te openen ritsen.

Duurzame Prestaties
De Brooks Scape tassen zijn gemaakt van duurzame materialen, hebben slijtvaste details en zijn voorzien van speciaal geselecteerde componenten.

Premium en duurzame stoffen
Waterdicht en zeer sterke UV bestendige stoffen met hoge weerstand en vrij van PVC en PFC

Waterdichte naden
De naden zijn met hoge frequentie vastgezet voor waterdichtheid en stevigheid

Betrouwbare zachte details
Voor de zachtere materialen is het Hypalon materiaal gebruikt. Dat is een materiaal van militaire kwaliteit wat naast extreem sterk ook duurzaam is

  

 

Gerelateerde berichten
  1. Duurzaamheid en Ortlieb Duurzaamheid en Ortlieb
  2. Het 'bloeden' van een Brooks zadel Het 'bloeden' van een Brooks zadel
  3. Brooks Cambium Zadels Brooks Cambium Zadels
  4. Wanneer en hoe span je een leren Brooks zadel? Wanneer en hoe span je een leren Brooks zadel?
Gerelateerde producten
Vragen?