Bobike
Bobike voorzitje One Mini Eco
Levering in 1 / 2 dagen
Onze Prijs € 80,99 Normale Prijs € 89,99

Bobike voorzitje One Mini Eco

Met het Bobike ONE kinder voorstoeltje doorkruisen jij en je kind(eren) de stad op de fiets op een veilige en geheel eigen manier. Op naar het volgende urban adventure!

Het Bobike ONE fietsstoeltje is een volledig nieuw Bobike kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design.

Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzitje. In plaats van een kussentje, is voor het Bobike ONE kinderzitje gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal.

De schouderriemen van dit Bobike kinderzitje zijn zacht en comfortabel. En de voetsteuntjes verstel je eenvoudig én zonder gereedschap.

Uiteraard voldoet het Bobike ONE kinderstoeltje aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes. Het Bobike ONE kinderzitje voor op de fiets is verkrijgbaar in diverse fashionable kleuren. Choose ONE.

De Bobike ONE Mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg.

Het Bobike ONE Mini Go kinderzitje wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen. Voor montage op een Ahead stuurpen is een apart montageblok verkrijgbaar.

Bobike ONE kinder voorstoeltje gewicht: 2705 g / 5,96 lb (incl. mounting material).
Bobike ONE kinder voorstoeltje afmeting: 600 x 320 x 220 mm.


Kenmerken

- Uniek dubbelwandig zitje voor extra veiligheid
- Comfortabele, waterafstotende zitting
- Zachte, comfortabele schouderriempjes
- Verbeterde, solide Easy-Click gesp
- Zonder gereedschap verstelbare voetensteuntjes
- Dutch Design
- Made in Europe

 

ECO
Bij Bobike geven we om het milieu en werken we continu aan het verminderen, hergebruiken en recyclen van ons afval en het ontwikkelen van nieuwe technieken en materialen die het milieu minder belasten. Zo zijn alle gekleurde rugplaten van de Bobike One® fietszitjes gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zijn ze 100% recyclebaar, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid en met behoud van dezelfde normen. Maar om de One® nog duurzamer te maken, introduceert Bobike dit voorjaar het One® eco-model, waarin 30% gerecycled materiaal is verwerkt in de buitenschaal, waardoor een unieke zitting ontstaat.

Daarnaast is ook de verpakking van de One® aangepast; deze is efficiënter geworden zodat er minder wegwerpmaterialen en inkt nodig zijn. Ook wordt hij nu geproduceerd met FSC®-materialen. Het volledige productieproces werd ook herzien om het ecologischer te maken en zo de CO2-uitstoot tijdens de productie van de One® te verminderen. Onderdeel voor onderdeel, stap voor stap evolueren we naar een duurzamere toekomst.

Bobike One® eco, het beste compromis tussen de bescherming van je kind en de bescherming van het milieu. Door middel van recycling technologie zijn we in staat om fietszitjes die tijdens het productieproces worden afgekeurd om te zetten in nieuw gerecycled materiaal en dit te verwerken in de productie van nieuwe fietszitjes. De rugplaten worden momenteel geproduceerd met 100% gerecycled materiaal, en zijn 100% recyclebaar. De Bobike One® eco heeft ook de bijzonderheid dat de binnenschaal is geproduceerd met 30% gerecycled materiaal, wat het een unieke gemarmerde look geeft en geen twee eco zitjes zijn hetzelfde. Het beste compromis tussen duurzaamheid en veiligheid. Onze toewijding aan planeet Aarde is het combineren van duurzaamheid met technologie om de hoeveelheid gerecycled materiaal te vergroten, waarbij de veiligheid altijd gewaarborgd blijft.
.

Handleiding Bobike ONE Mini Go in PDF

bobike stoeltje


Afmetingen Bobike ONE Mini Go in PDF

bobike stoeltje

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bobike voorzitje One Mini Eco
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?