Waardering:
97% of 100
Brooks
Brooks Handvatten
Op voorraad in onze winkel
Vanaf € 76,50 Normale Prijs € 90,00

Brooks Handvatten

Brooks handvatten zijn een aanwinst voor iedere fiets. In de traditie van Brooks zijn deze handvatten gemaakt van natuurlijk leer, het gebruikte leer is hetzelfde als het leer dat wordt gebruikt voor de zadels.

Elk Brooks handvat is gemaakt uit losse leren ringen, deze ringen worden gesneden uit de leerrestanten van de zadels. Deze losse leren ringen worden bij elkaar gehouden door 3 spaken die horizontaal door de ringen heen lopen en aan de binnenkant van het handvat vastzitten met een kleine bout.

De handvattten zijn ook uit elkaar te halen waardoor het hanmdvat in lengte is aan te passen door losse ringen te verwijderen en de spaken in te korten..

De standaard lengte van elke grip is 130 mm. Maar door de meegeleverde kortere 100 mm spaken kunt u 1 handvat zelf inkorten indien gewenst.

Kleur. Deze leren Brooks handvatten zijn gemaakt van de restanten van de zadelproductie. De kleur zit dus aan de zijkant van de ring waarbij de verf in het leer is doorgedrongen. De kleur is dan ook afwijkend van de kleur van het zadel maar zal na verloop van tijd steeds dichter bij de kleur van uw Brooks zadel komen.

MADE IN ITALY.

 

Verstelbare lengte van 80 mm tot 130 mm
Binnendiameter 22,2 mm
Gewicht 290 g per paar

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brooks Handvatten
Uw waardering
Vragen
Dienen de handvatten geregeld ingevet ? Kunnen ze gereinigd worden als ze na verloop van tijd vervuild zijn ?
Nee, dat is niet nodig. Af en toe schoonmaken met wat warm water indien noodzakelijk.
Welke kleur is dit?
Als u de afbeelding van de Brooks handvatten op onze website opent dan kunt u onderaan de foto in de tekst de kleur zien staan.
Zelf een vraag stellen?
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Vragen?