Brooks Proofide leervet

Waardering:
95% of 100
Brooks
Brooks Proofide leervet (40gram)
Beschikbaar
Vanaf € 8,99 Normale Prijs € 10,90

Brooks Proofide leervet

Een nieuw leren Brooks zadel wordt best behandeld met Brooks Proofide leervet om het 'inzit' proces bij te staan​​. Brooks Proofide houdt het leer soepel en is door Brooks speciaal samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die het leer conditioneren en uw zadel regenbestendig maken. Proofide is het enige vet dat moet worden gebruikt om de zorg voor uw Brooks lederen zadel optimaal uit te voeren.

De belangrijkste Proofide ingrediënten zijn talg, kabeljauw olie, plantaardige olie, paraffine, bijenwas en citronella olie.

Breng een beetje Proofide aan op de afgewerkte zijde van het leder. Laat de Proofide zitten tot het droog is en poets het vervolgens uit. Proofide moet meerdere malen worden gebruikt tijdens de 'inzit' periode en elke 3-6 maanden daarna.
Op fietsen die niet zijn uitgerust met spatborden, zal een eerste aanbreng aan de onderkant van het zadel nuttig zijn, deze ruwe kant hoeft niet gepoetst te worden. Het leer krijgt zijn kleur tijdens het looiproces en het is daarom mogelijk dat sommige kleuren achterblijven. Het wordt aanbevolen om het zadel op te poetsen met een zachte doek voor het eerste gebruik.

Levering betreft 1 potje Proofide vet in 30 ml of 50 ml

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brooks Proofide leervet
Uw waardering
Uw Vraag :Brooks Proofide leervet
Stel als eerste een vraag.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Vragen?