Camelbak rugzak Spark

Camelbak rugzak Spark
Uitverkocht
Onze Prijs € 69,95 Normale Prijs € 100,00

Camelbak rugzak Spark

Een mooie Camelbak rugzak uit de Lumbar serie in de damesuitvoering: Spark 10 LR

De Spark 10 LR is een slanke, smalle drinkrugzak uit de Lumbar serie en daardoor de perfecte keuze voor de mountainbikester of fietsster met behoefte aan snelheid! Vliegensvlug het reservoir vullen? Dat kan doordat de vulopening toegankelijk is vanaf de buitenzijde.

Het Camelbak LV rugpaneel heeft een lichtgewicht design met een superieure ventilatie dankzij de verticale ventilatiekussens welke als een schoorsteen fungeert waardoor je rug optimaal kan ademen en ventileren.

Het LV rugpaneel, de optimale plaatsing van de waterzak, het onafhankelijk verstelsysteem voor de schouderbanden en verstelbare heupgordel zorgen ervoor dat de lading veilig, evenwichtig en comfortabel blijft zitten, of je nu rustig over de weg fietst of de bergen afdendert tijdens extreme ritten.

Deze Camelbak is voorzien van een opbergvak voor het veilig opbergen van uw smartphone, minitool, minipomp, energiereep, reserveband, minipomp, minitool, portemonnee, sleutels of lunchpakket.
De Spark 10 LR heeft een 2 liter Camelbak Antidote Lumbar antibacteriële waterzak, voorzien van Big Bite mondstuk en een grote vulopening voor het eenvoudig vullen en schoonmaken.
Deze waterzak is voorzien van het Camelbak Quick Link systeem, voor het sneller verwijderen en vullen van de drinkzak en het aansluiten van accessoires waaronder bijvoorbeeld een geïsoleerde drinkslang (optioneel verkrijgbaar).
De CamelBak Spark rugzak is voorzien van reflecterende details voor een betere zichtbaarheid in de donkere uren.

Deze Camelbak Spark 10 LR damesuitvoering heeft naast de vrolijke kleur ook veel praktische voordelen voor de vrouw.
De torso lengte is een fractie korter. De S-gebogen straps / schouderbanden zijn voorzien van verstelling aan de onderzijde voor de benodigde extra ruimte bij de borsten, tevens zijn deze schouderbanden vervaardigd uit het zachtere Velvetex voor meer draagcomfort, ook wanneer gefietst wordt met shirts zonder mouwen.

Uniek van Camelbak: De Lumbar serie!

De Camelbak Lumbar serie heeft in tegenstelling tot traditionele drinkzakken de drinkzak aan de onderzijde van de tas. Daardoor wordt het gewicht van het water op de heupen gedragen in plaats van op de rug en schouders. Tevens ligt het zwaartepunt hierdoor lager voor een betere wendbaarheid en heeft het als voordeel dat je een groter vak overhoudt in de tas voor overige spullen.

Kenmerken CamelBak Spark
  • Type rugzak: Camelbak Lumbar Spark 10 LR
  • Waterzak: 2 liter Antidote Lumbar reservoir met Quick Link
  • Rugpaneel: LV geventileerd
  • Reflectie: Details aan de voor- en achterzijde
  • Schouderbanden: Vrouwenmodel ultralicht 3D Mesh met Velvetex, Onafhankelijk verstelsysteem
  • Heupgordel: Vast 25 mm met opbergvakken
  • Volume: 7,5 liter + 2 liter drinkzak
  • Torso lengte: 38,5 cm
  • Afmetingen: 45x67x18cm
  • Gewicht inclusief reservoir: 635 gram

Kenmerken
Voor Sport Fietsen, Mountainbike, Multi Sport, Fietsen , Wandelen
Hoogte in cm 45 cm
Diepte in cm 18 cm
Uw Vraag : Camelbak rugzak Spark
Stel als eerste een vraag.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Camelbak rugzak Spark
Uw waardering
Vragen?