Campagnolo
Campagnolo Rem Achter Direct Mount Seat Stay
Levering in 1 / 2 dagen
Onze Prijs € 175,98 Normale Prijs € 197,00

Campagnolo Rem Achter Direct Mount Seat Stay

Campagnolo streeft ernaar om altijd de beste oplossingen te bieden, ongeacht het frame of de band die de fietser heeft gekozen. Terwijl fabrikanten frames en vorkontwerpen beginnen te ontwikkelen die profiteren van de aerodynamische voordelen van direct gemonteerde remmen, heeft Campy Tech Lab gewerkt aan het maken van nieuwe Campagnolo Direct Mount-remmen die de Campagnolo-kwaliteit en prestatienormen garanderen.

Door het zelfbalancerende ontwerp zorgt dit nieuwe remsysteem van Campagnolo voor een volledig symmetrische en efficiente remwerking. Bovendien zorgt de extreem stijve structuur van de nieuwe Campagnolo Direct Mount-remmen voor superieure remkracht, terwijl de designelementen geinspireerd zijn op de aerodynamica van de rem en worden versterkt door de nieuwe afgedichte structuur van de remhendels zelf. Naast pure prestatie is er veel aandacht besteed aan gebruiksgemak en afstelling. Het doel was om te garanderen dat de Campagnolo-rem zowel gemakkelijker te monteren als intuitief en eenvoudig af te stellen zou zijn in vergelijking met elk beschikbaar model.

Dat werd mogelijk gemaakt door de stijve structuur in het achterste deel van de rem, waardoor een snelle montage mogelijk was.Voor- of achterrem: Achterrem
Kenmerken
RemtypeVelgrem
Type RemklauwCaliper
RemklauwAchter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Campagnolo Rem Achter Direct Mount Seat Stay
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?