Campagnolo
Campagnolo Voorderailleur Record 2X12 Speed Aanlas
Uitverkocht
Onze Prijs € 114,99 Normale Prijs € 116,00

Campagnolo Voorderailleur Record 2X12 Speed Aanlas

De nieuwe mechanische Record 12x2 Speed derailleur: snelheid, behendigheid, precisie en effectiviteit. De Campy Tech Lab-ontwerpers richtten zich op functionaliteit, prestaties en compatibiliteit bij het herontwerpen van de nieuwe voorderailleur. De nieuwe Record ル mechanische 12x2 speed derailleur onthult verschillende technische innovaties; te beginnen met het hefboomsysteem, dat is ontworpen om het schakelen te versnellen.

Dankzij de gesplitste voorste verbindingsstang, die contact met de slagschroef vermijdt, en de vorm van de binnenste kooiplaat, die is ontworpen om te passen bij de kenmerken van de nieuwe 12-speed ketting, is er minder inspanning nodig om te schakelen. De micro-aanpassingen aan de voorderailleurpositie (die kan worden geactiveerd door de bedieningselementen) maken het mogelijk om elk kettingcontact te vermijden, zelfs bij maximale kruising. De plaat op de aluminium buitenkooi voorkomt dat de ketting ontsnapt bij het opschakelen, verhoogt de snelheid in de terugschakelfase en zorgt voor een stillere transmissie.

Wat de compatibiliteit betreft, maakt de nieuwe Record ル 12x2 Speed voorderailleur banden tot 32 mm mogelijk dankzij de nieuwe bovenste drijfstang en de dubbele bevestiging van de cablex.Model RECORD
Aantal kettingbladen Double
Netto gewicht (g) 81
Mechanisch of elektronisch Mechanisch
Derailleur gebruik Race
Bevestiging voorderailleur Aanlas
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Campagnolo Voorderailleur Record 2X12 Speed Aanlas
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?