Velution
Cane Creek Hellbender 70 Visco Bullitt
Op bestelling
€ 182,50

Cane Creek Hellbender 70 Visco Bullitt

Alleen voor Bullitt bakfietsen sinds 2015

Het ontwerp is nog minimalistischer en lichter dan het ontwerp van zijn voorganger. De voordelen zijn enerzijds het ontwerp uit één stuk, dat een nog betere bescherming tegen vocht biedt, en anderzijds de vorm van het deksel. Een verhoging rond de zeshoek van de dop zorgt ervoor dat de lading die ver naar voren uitsteekt niet vernietigd kan worden door de scherpe randen van de zeshoek.

Het gebruikte Cane Creek Hellbender 70 Visco balhoofdbovendeel kenmerkt zich door de hoogste kwaliteit.
Ingekapselde en tegengesteld draaiende, dunne dempingsplaten met fluorkoolstofgel zorgen ervoor dat het voorwiel van uw Bullitt in bepaalde rijsituaties niet meer schommelt dankzij stroperige demping in dit bovenste deel van het balhoofd. Het voorkomt dus dat kleine trillingen van het voorwiel zich in zeer korte tijd opbouwen tot een slingering van het stuur. Dit wordt ook wel "Speed ​​Wobble" of "Head Shake" genoemd en kan vooral bij hogere snelheden erg gevaarlijk zijn.

Dit fenomeen wordt verholpen door bijvoorbeeld stuurdempers op motorfietsen. Deze zijn niet bijzonder mooi en veel te zwaar voor een fiets.

Gewicht
Dop: 33g
Dop & koptelefoon: 130 g

BELANGRIJK: De schroef en de conus om de headsetdop vast te zetten, moeten van de originele LarryvsHarry-dop worden gehaald en maken geen deel uit van de levering. Past op alle Bullitts vanaf 2015 met het geïntegreerde taps toelopende balhoofd. De ViscoSet is "eBike ready"

De montage van dit artikel luistert zeer nauw. Het is zeer sterk geadviseerd om dit enkel door een erkend Bullitt dealer uit te laten voeren.
Wij doen de montage in onze winkel enkel op fietsen die ook bij ons gekocht zijn.

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cane Creek Hellbender 70 Visco Bullitt
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?