Chris king No Threadset 1 1/8 Inch Alloy Headset

Chris King
Chris king No Threadset 1 1/8 Inch Alloy Headset
Beschikbaar
Vanaf € 169,99 Normale Prijs € 210,00
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Chris King No Threadset 1 1/8 Inch

Chris King Precision Components was een van de eerste fabrikanten van fietsonderdelen die een draadloze headset kon aanbieden. Aluminium cups zijn hier uitgerust met de gerenommeerde roestvrijstalen verzegelde lagers van Chris King voor jarenlange foutloze prestaties.

Het modulaire ontwerp van de headset die Chris in 1976 ontwikkelde, diende als een platform voor hem om het concept draadloos te transformeren in een van de meest iconische balhoofdsets in het wieleruniversum.

De Chris King NoThreadSet ™ is eenvoudig maar zonder beperking. Het is evenzeer geschikt op racefietsen als mountainbikes. Dit Chris King artikel is gebruikt voor mountainbike-wereldtitels in zowel endurance- als downhill disciplines en heeft de finishlijn in het geel overschreden tijdens de Tour de France.

De Chris King NoThreadSet ™ is voorzien van aluminium cups en gebouwd rond gerenommeerde roestvrijstalen afgedichte lagers van Chris King. Elke NoThreadSet ™ bevat een roestvrijstalen grondplaat en een speciaal aangepaste Chris King starnut met bout.

De GripLock ™ is voorzien van een volledig nieuw lagerkapontwerp en is een lagerdeksel uit meerdere delen met een nauwkeurig gecontroleerde splitring die de interface van de stuurbuis verbetert.


Chris king No Threadset 1 1/8 Inch Alloy Headset Specs:

- Chris King's renowned stainless steel sealed bearings
- Aluminum cups, GripLock™ bearing cap and stem cap
- 1 1/8"

Technische kenmerken

- Steerer Tube OD: 1-1/8”
- Upper head tube ID: 33.9mm
- Lower head tube ID: 33.9mm
- Fork crown seat OD: 30.1mm
- Total stack height: 31.4mm
- Lower stack height: 13.7mm
- Weight: 98g


About the Chris King brand
Chris King is one of the most renowned makers of cycle headsets, hubs, bottom brackets, wheels and tools. Chris King is a name that is associated with exceptional quality and precision. Since the early 1980’s Chris King’s products have upheld their reputation of making products that can withstand the harsh punishment of off road riding.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chris king No Threadset 1 1/8 Inch Alloy Headset
Uw waardering
Uw Vraag :Chris king No Threadset 1 1/8 Inch Alloy Headset
Stel als eerste een vraag.
Vragen?