Waardering:
100% of 100
Control Tech Stuurpen Falcon AL6061
Op voorraad in onze winkel
Vanaf € 34,39 Normale Prijs € 39,99
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Control Tech Stuurpen Falcon AL6061

Vierkante, buisvormige stuurpen die de weerstand vermindert en de kracht vergroot. De unieke vierkante buisvormige stuurpen voegt aerodynamica toe aan uw rit en geeft uw fiets een eigentijdse look. De robuuste vorm gaat moeiteloos om met de extra belasting van inspanningen uit het zadel zoals sprints.

Die aerodynamische looks zetten zich voort met de 6061 aluminium stem caps: het onopvallende ontwerp draagt bij aan de aero prestaties. 6061 Aluminium biedt een goede balans tussen stijfheid en comfort. 5 ° stuurpen kan worden omgedraaid voor meer aerodynamica of zitcomfort.

Verkrijgbaar in zes maten - 80, 90, 100, 110, 120 en 130 mm - voor meer comfort en beter stuurgedrag, ongeacht uw lengte en stijl van rijden. Weegt slechts 138 g.

 

 

  • MateriaalAluminium 6061
  • MateriaalsoortAluminium
  • Netto gewicht (g)138
  • Stuurdiameter (mm)31.8
  • Vorkbuisdiameter1 1/8"
  • Vorkbuisdiameter (mm)28.6
  • Hoek (°)5

 

 

 

Kenmerken
Diameter Stuurklem31,8 mm
Type StuurpenAhead
Diameter1 1/8 inch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Control Tech Stuurpen Falcon AL6061
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?

Controltech fietsonderdelen

Controltech USA, is gevestigd in het noord westen van de Verenigde Staten, Controltech produceerde zijn eerste fietsproduct - een lichtgewicht stuur bar end - in 1989. Het duurde niet lang voordat Controltech een benijdenswaardige reputatie had opgebouwd op het gebied van expertise met aluminium.
Controltech werd al snel beroemd door het vervaardigen van lichte, sterke en slim ontworpen fietsonderdelen uit een reeks hoogwaardige aluminium legeringen.

Bij Controltech draait alles om innovatie. Controltech is een trotse pioniers van fietsonderdelen, Controltech zoekt altijd naar verbeteringen.

Bij Controltech is men altij druk. Niet alleen hard aan het werk om fietsonderdelen van wereldklasse te maken, maar ook om zich voor te bereiden op de toekomst met nog betere prestaties en meer technische innovatie dan ooit.

Alle producten van Controltech hebben een frisse uitstraling met een stijlvol logo.

Controltech materialen

Sinds 1989 heeft Controltech geen seconde stilgestaan. In de afgelopen decennia heeft Controltech hard gewerkt aan nieuwe materialen, waaronder scandium, titanium en carbon fietsonderdelen, altijd op zoek naar de ultieme prestatie. Waar je ook kijkt in de geavanceerde Controltech mountainbikelijn of de succesvolle, high-end racefiets Controltech onderdelen, je vindt een niet-aflatende toewijding aan de bepalende Controltech-filosofie: betrouwbaarheid, vindingrijkheid, kwaliteit en waarde.

Missie visie:

Aandacht voor kwaliteit
Klanttevredenheid
Achtervolging van smaak
Creëren van merkwaarde

Controltech kernwaarden fietsonderdelen

Betrouwbaarheid:
Controltech USA weet dat de combinatie van degelijke techniek en hoogwaardige materialen praktisch garant staat voor de levenslange prestaties die u verwacht. Controltech zal de ontwerpen nooit compromitteren ten koste van materialen van lage kwaliteit. Controltech gebruikt alleen hoogwaardige grondstoffen van lucht- en ruimtevaartkwaliteit.

Vindingrijkheid:
Controltech is en is altijd een wereldleider geweest op het gebied van fietscomponentontwerp. De state-of-the-art fabricagetechnologie zou niets zijn zonder de geavanceerde innovatie van de Controltech Global Research & Development Team - en deze werken aan elk afzonderlijk onderdeel dat Controltech maakt en zijn betrokken bij het proces van idee tot prototype tot het uiteindelijke productieontwerp .

Kwaliteit:
Een nauwkeurige, onwankelbare kijk op fabricagetoleranties en nauwgezet vakmanschap zijn de kenmerken van Controltech-componenten. Lassen van legeringen op ambachtelijk niveau en de beste carbon layup zijn de kenmerken van Controltech ontwerpen. Bovendien gebruikt Controltech in de eerste plaats natuurlijk alleen hoogwaardige grondstoffen. Controltech denkt dat als het goed genoeg is voor gebruik in de lucht- en ruimtevaart, het goed genoeg is voor Controltech fietsonderdelen. Duurzaamheid, veiligheid en levensduur zijn Controltech sleutelwoorden. De Controltech kwaliteitscontroles bepalen, net als de Controltech ontwerpen, de norm in de fietsindustrie.

Waarde:
Hoewel de grootste Controltech innovatie plaatsvindt op het snijvlak van materiaalwetenschap, fabricageprocessen en productontwerp voor de toplijn fietsonderdelen, bestaat er zoiets als ‘doorsijpelen’. Ook de betaalbare onderdelen maken gebruik van de hoogwaardige ontwerpen en materialen. Controltech werkt er hard aan om een ​​assortiment te creëren dat elke rijstijl, elke rijder en elk budget dekt.

Vragen?