Controltech Zadel Lynx Ii
Levering in 1 / 2 dagen
Onze Prijs € 50,89 Normale Prijs € 59,99

Controltech Zadel Lynx Ii

Een comfortabele polycarbonaat schaal, sterke chromoly rails en slijtvaste stoffen brengen een klassieke, anatomische vorm tot leven.

Holle chromo rails geven de sterkte van staal zonder extra gewicht. Het brede centrale kanaal verlicht de druk op zacht weefsel, verdeelt het gewicht van de rijder over het zadeloppervlak en verhoogt het comfort aanzienlijk. Lange neus en brede achterkant zorgen voor gemakkelijke en comfortabele gewichtsverplaatsingen naar voor en achter.

Dunne polycarbonaat schaal buigt voor comfort en flexibiliteit. Sterke cover en verstevigd achtergedeelte zijn bestand tegen weersinvloeden en trailmisbruik. Stoere en toch rustige graphics worden gecombineerd met zwarte anodisatie en robuust stiksel voor een stijlvol uiterlijk. Laag gewicht - slechts 248 g.

 

  • Gemaakt voor : Trail, all mountain en enduro
  • Shell : polycarbonaat
  • Rails : tubular chromo
  • Breedte : 140 mm
  • Lengte : 275 mm
  • Gewicht : 248 g

Controltech
Kleur Zwart / Wit
Model LYNX 2
Materiaal Polycarbonate
Diameter rail (mm) 7
Materiaal rail Hollow chromoly
Vorm rail 7 x 7 mm
Netto gewicht (g) 248
Lengte (mm) 275
Breedte (mm) 140

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Controltech Zadel Lynx Ii
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?

Controltech fietsonderdelen

Controltech USA, is gevestigd in het noord westen van de Verenigde Staten, Controltech produceerde zijn eerste fietsproduct - een lichtgewicht stuur bar end - in 1989. Het duurde niet lang voordat Controltech een benijdenswaardige reputatie had opgebouwd op het gebied van expertise met aluminium.
Controltech werd al snel beroemd door het vervaardigen van lichte, sterke en slim ontworpen fietsonderdelen uit een reeks hoogwaardige aluminium legeringen.

Bij Controltech draait alles om innovatie. Controltech is een trotse pioniers van fietsonderdelen, Controltech zoekt altijd naar verbeteringen.

Bij Controltech is men altij druk. Niet alleen hard aan het werk om fietsonderdelen van wereldklasse te maken, maar ook om zich voor te bereiden op de toekomst met nog betere prestaties en meer technische innovatie dan ooit.

Alle producten van Controltech hebben een frisse uitstraling met een stijlvol logo.

Controltech materialen

Sinds 1989 heeft Controltech geen seconde stilgestaan. In de afgelopen decennia heeft Controltech hard gewerkt aan nieuwe materialen, waaronder scandium, titanium en carbon fietsonderdelen, altijd op zoek naar de ultieme prestatie. Waar je ook kijkt in de geavanceerde Controltech mountainbikelijn of de succesvolle, high-end racefiets Controltech onderdelen, je vindt een niet-aflatende toewijding aan de bepalende Controltech-filosofie: betrouwbaarheid, vindingrijkheid, kwaliteit en waarde.

Missie visie:

Aandacht voor kwaliteit
Klanttevredenheid
Achtervolging van smaak
Creëren van merkwaarde

Controltech kernwaarden fietsonderdelen

Betrouwbaarheid:
Controltech USA weet dat de combinatie van degelijke techniek en hoogwaardige materialen praktisch garant staat voor de levenslange prestaties die u verwacht. Controltech zal de ontwerpen nooit compromitteren ten koste van materialen van lage kwaliteit. Controltech gebruikt alleen hoogwaardige grondstoffen van lucht- en ruimtevaartkwaliteit.

Vindingrijkheid:
Controltech is en is altijd een wereldleider geweest op het gebied van fietscomponentontwerp. De state-of-the-art fabricagetechnologie zou niets zijn zonder de geavanceerde innovatie van de Controltech Global Research & Development Team - en deze werken aan elk afzonderlijk onderdeel dat Controltech maakt en zijn betrokken bij het proces van idee tot prototype tot het uiteindelijke productieontwerp .

Kwaliteit:
Een nauwkeurige, onwankelbare kijk op fabricagetoleranties en nauwgezet vakmanschap zijn de kenmerken van Controltech-componenten. Lassen van legeringen op ambachtelijk niveau en de beste carbon layup zijn de kenmerken van Controltech ontwerpen. Bovendien gebruikt Controltech in de eerste plaats natuurlijk alleen hoogwaardige grondstoffen. Controltech denkt dat als het goed genoeg is voor gebruik in de lucht- en ruimtevaart, het goed genoeg is voor Controltech fietsonderdelen. Duurzaamheid, veiligheid en levensduur zijn Controltech sleutelwoorden. De Controltech kwaliteitscontroles bepalen, net als de Controltech ontwerpen, de norm in de fietsindustrie.

Waarde:
Hoewel de grootste Controltech innovatie plaatsvindt op het snijvlak van materiaalwetenschap, fabricageprocessen en productontwerp voor de toplijn fietsonderdelen, bestaat er zoiets als ‘doorsijpelen’. Ook de betaalbare onderdelen maken gebruik van de hoogwaardige ontwerpen en materialen. Controltech werkt er hard aan om een ​​assortiment te creëren dat elke rijstijl, elke rijder en elk budget dekt.

Vragen?