DEDA Elementi Zero100 Stuurpen
Levering in 1 / 2 dagen
Vanaf € 69,55 Normale Prijs € 99,95
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

DEDA Elementi Zero100 Stuurpen

Een klassieke DEDA stuurpen. Zeer sterke en tegelijk lichte stuurpen voor de sterke baanfietsers.
Volledig 3D gesmeed in een legering van 2014 aluminium.

Deze stuurpen was o.a. te zien op diverse baanfietsen tijdens de olympische spelen Velodrome Londen 2012

Kenmerken
gewicht: circa 118gr
stuur klemming: 31.8
hoek van 70 graden

Kenmerken
Diameter Stuurklem31,8 mm
Type StuurpenAhead
MateriaalAluminium
Diameter1 1/8 inch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DEDA Elementi Zero100 Stuurpen
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?

Deda Elementi Components

Deda Elementi is een Italiaanse leverancier aan de fietsenindustrie die fietssturen, crankstellen, zadelpennen en fietswielen produceert. Deda Elementi rust of heeft de volgende professionele wielerploegen uitgerust met fietsonderdelen: AG2R La Mondiale, Lotto-Belisol, Amore & Vita, Europcar wielerploeg, Colnago-CSF Inox, Accent Jobs-Willems Veranda's en Miche-Guerciotti.

Als je dit leest ben je geïnteresseerd in Deda fietsonderdelen, dit betekent dat je weet wat je zoekt. Je hebt deze productpagina van Deda Elementi niet toevallig bereikt.
Je bent hier gekomen omdat je een duidelijk, specifiek standpunt hebt over wat er op jouw fiets hoort.
Deda Elementi is als fietsmerk zelf een standpunt ... een gemoedstoestand. In een wereld die steeds banaler en conventioneler wordt, beweert Deda Elementi duidelijk zijn eigen manier van denken over en ontwerpen van fietscomponenten voor wedstrijdfietsen. Of je nu uit huis stapt om deel te nemen aan Milaan-Sanremo, of gewoon een ritje maakt met je vrienden, Deda Elementi produceert sturen, stuurpennen en andere onderdelen voor je fiets met precies dezelfde zorg en passie.

Deda Elementi neemt componenten serieus en stopt dezelfde ervaring en techniek in de fietscomponenten voor kampioenen als Deda doet voor de belangrijkste fiets ter wereld: de jouwe.
Binnen de productlijn van Deda Elementi ervaar je de volledige ervaring van mensen die de afgelopen decennia elke dag zij aan zij hebben gewerkt met professionele fietsers en monteurs van de meest succesvolle wielerteams ter wereld.

Bij Deda vinden we fietsonderdelen van geavanceerde materialen, innovatief design en beproefde vormen. Deda biedt de betrouwbaarheid en uitstraling van een fietsmerk dat antwoorden biedt op de eisen van winnaars.

Deda is Lichter, sterker, zegevierend.

Vragen?