Deda
Deda Stuurpen Superleggero
Uitverkocht

Deda Stuurpen Superleggero

De zoektocht naar de ultieme functionele vorm, ontdaan van alle overbodigheden. De lichtste stuurpen in productie. 7050 3D aluminium stuurpen met titanium bouten. Beschikbaar in en op.
Gewicht minder dan 100 gram. Aangeraden montage met Deda Elementi carbon sturen.

Model SUPERLEGGERO
Materiaal Aluminium 7050
Materiaalsoort Aluminium
Netto gewicht (g) 99 bij 130
Stuurdiameter (mm) 31.7
Vorkbuisdiameter 1 1/8"
Hoogte vorkbuisklemming (mm) 36
Vorkbuisdiameter (mm) 28.6
Hoek (graden) 8
Kenmerken
Type StuurpenAhead
MateriaalAluminium
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deda Stuurpen Superleggero
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?

Deda Elementi Components

Deda Elementi is een Italiaanse leverancier aan de fietsenindustrie die fietssturen, crankstellen, zadelpennen en fietswielen produceert. Deda Elementi rust of heeft de volgende professionele wielerploegen uitgerust met fietsonderdelen: AG2R La Mondiale, Lotto-Belisol, Amore & Vita, Europcar wielerploeg, Colnago-CSF Inox, Accent Jobs-Willems Veranda's en Miche-Guerciotti.

Als je dit leest ben je geïnteresseerd in Deda fietsonderdelen, dit betekent dat je weet wat je zoekt. Je hebt deze productpagina van Deda Elementi niet toevallig bereikt.
Je bent hier gekomen omdat je een duidelijk, specifiek standpunt hebt over wat er op jouw fiets hoort.
Deda Elementi is als fietsmerk zelf een standpunt ... een gemoedstoestand. In een wereld die steeds banaler en conventioneler wordt, beweert Deda Elementi duidelijk zijn eigen manier van denken over en ontwerpen van fietscomponenten voor wedstrijdfietsen. Of je nu uit huis stapt om deel te nemen aan Milaan-Sanremo, of gewoon een ritje maakt met je vrienden, Deda Elementi produceert sturen, stuurpennen en andere onderdelen voor je fiets met precies dezelfde zorg en passie.

Deda Elementi neemt componenten serieus en stopt dezelfde ervaring en techniek in de fietscomponenten voor kampioenen als Deda doet voor de belangrijkste fiets ter wereld: de jouwe.
Binnen de productlijn van Deda Elementi ervaar je de volledige ervaring van mensen die de afgelopen decennia elke dag zij aan zij hebben gewerkt met professionele fietsers en monteurs van de meest succesvolle wielerteams ter wereld.

Bij Deda vinden we fietsonderdelen van geavanceerde materialen, innovatief design en beproefde vormen. Deda biedt de betrouwbaarheid en uitstraling van een fietsmerk dat antwoorden biedt op de eisen van winnaars.

Deda is Lichter, sterker, zegevierend.

Vragen?