Deda
Deda Stuurpen Vinci
Levering in 1 / 2 dagen
Vanaf € 109,94 Normale Prijs € 165,00

Deda Stuurpen Vinci

De eerste Deda-stuurpen die is ontworpen om een volledig geintegreerde kabelgeleiding mogelijk te maken in combinatie met Deda-sturen met het nieuwe DCR-systeem (Deda internal cable routing).

Vinci is de meest polyvalente stuurpen op de markt en is compatibel met zowel de traditionele 1-1 / 8" stuurbuis als 1-1 / 4". Het DCR-systeem werkt met een standaard taps toelopende stuurbuis met een bovendiameter van 1-1 / 8 ", maar vereist een bovenbalhoofd van 52 mm (1,5") buitendiameter. De stuurpen laat aan de achterkant ruimte over voor de kabels om in de opening tussen het balhoofdlager en de vork te passen.

Het Vinci stuurpen-systeem heeft speciale spacers die de kanalen voor de kabels leveren. Spacers zijn ontworpen met sleuven waardoor ze open kunnen, ze kunnen worden toegevoegd of verwijderd om de pasvorm goed te krijgen zonder alle kabels te hoeven verwijderen.

De innovatieve 3D-smeedtechnologie en het platte ontwerp resulteren in betere aero-prestaties. De aero geintegreerde topcap, balhoofdspacers en aluminium sleeve-adapter voor 1-1 / 8 "stuurbuis maken het assortiment accessoires compleet. Verkrijgbaar in (pob) afwerking.

  • Materiaal: Alu 2014
  • Bouten: staal,
  • Hoek: 73 
  • Stuur diameter: 31,7 mm
  • stuurbuis: 1 1/4 "(31,75 mm), adapter inbegrepen voor 1 1/8"
  • Klemhoogte: (inclusief de bovenste spacer van de headset), 40 mm
  • Gewicht (bij 110 mm): 190 gram
  • Lengte: 90 mm, 100 mm, 110 mm, 120 mm, 130 mm en 140 mm
  • Opmerking: Compatibel met volledige interne kabelgeleiding (maximaal 4 kabels), Deda DCR-headset is vereist


Levering is enkel stuurpen

Kenmerken
Type StuurpenAhead
MateriaalAluminium
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deda Stuurpen Vinci
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?

Deda Elementi Components

Deda Elementi is een Italiaanse leverancier aan de fietsenindustrie die fietssturen, crankstellen, zadelpennen en fietswielen produceert. Deda Elementi rust of heeft de volgende professionele wielerploegen uitgerust met fietsonderdelen: AG2R La Mondiale, Lotto-Belisol, Amore & Vita, Europcar wielerploeg, Colnago-CSF Inox, Accent Jobs-Willems Veranda's en Miche-Guerciotti.

Als je dit leest ben je geïnteresseerd in Deda fietsonderdelen, dit betekent dat je weet wat je zoekt. Je hebt deze productpagina van Deda Elementi niet toevallig bereikt.
Je bent hier gekomen omdat je een duidelijk, specifiek standpunt hebt over wat er op jouw fiets hoort.
Deda Elementi is als fietsmerk zelf een standpunt ... een gemoedstoestand. In een wereld die steeds banaler en conventioneler wordt, beweert Deda Elementi duidelijk zijn eigen manier van denken over en ontwerpen van fietscomponenten voor wedstrijdfietsen. Of je nu uit huis stapt om deel te nemen aan Milaan-Sanremo, of gewoon een ritje maakt met je vrienden, Deda Elementi produceert sturen, stuurpennen en andere onderdelen voor je fiets met precies dezelfde zorg en passie.

Deda Elementi neemt componenten serieus en stopt dezelfde ervaring en techniek in de fietscomponenten voor kampioenen als Deda doet voor de belangrijkste fiets ter wereld: de jouwe.
Binnen de productlijn van Deda Elementi ervaar je de volledige ervaring van mensen die de afgelopen decennia elke dag zij aan zij hebben gewerkt met professionele fietsers en monteurs van de meest succesvolle wielerteams ter wereld.

Bij Deda vinden we fietsonderdelen van geavanceerde materialen, innovatief design en beproefde vormen. Deda biedt de betrouwbaarheid en uitstraling van een fietsmerk dat antwoorden biedt op de eisen van winnaars.

Deda is Lichter, sterker, zegevierend.

Vragen?