Waardering:
85% of 100
Ergon
Ergon GP3 handvatten
Levering in 1 / 2 dagen
Vanaf € 44,69 Normale Prijs € 61,50

Ergon GP3 handvatten

Ergon GP3 handvatten hebben een composiet bar end met ruimte voor 3 vingers en anti slip inzetstukken. De bar-end en het Ergon GP3 handvat zelf zijn individueel instelbaar voor een perfecte passing.

Eigenschappen

- Composiet met rubberen inzetstukken
- Niet geschikt om te gebruiken in combinatie met een carbon stuur
- Met deze grips heb je geen last meer van tintelende vingers, omdat je polsen in een rechte positie worden gedwongen.
- De grip is helemaal af te stellen naar jouw wensen.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ergon GP3 handvatten
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?

Waarom Ergon handvatten?

Veel recreatieve en professionele fietsers kennen het probleem wanneer de handen in slaap vallen of beginnen te tintelen. De hand is een zeer complex en gevoelig lichaamsdeel, veel zenuwen lopen door de pols, wat een bottleneck is en dus een probleemzone.
Door het lage vet en de spier is de hand minder beschermd en daardoor kwetsbaar voor drukbelasting.

Waarom krijg ik handpijn?
De handen ondersteunen een groot deel van het bovenlichaam op het stuur. Er is dus een constante en hoge druk op een klein gebied waardoor de zenuwen geïrriteerd raken. Tot overmaat van ramp buigen veel fietsers hun polsen te veel. Het resultaat is sensorisch verlies, tintelingen, gevoelloosheid of abnormale sensaties in de pink en ringvinger. In extreme gevallen is zelfs de grijpfunctie van alle vingers beperkt.

Wat kan ik doen om handpijn te bestrijden?
Handdruk moet op een grotere schaal worden verdeeld. Door een groter contactoppervlak van de Ergon handvatten worden de krachten beter verdeeld en worden de zenuwen niet geïrriteerd. Een rijder die deze problemen heeft, moet kiezen voor een ergonomisch handvat. Door het gebruik van een schroefklem kunnen Ergon-handvatten in een aangepaste en individuele hoek op het stuur worden bevestigd. Het resultaat is dat actief wordt voorkomen dat de pols knikt of naar beneden valt.

Let ook op de zithouding, want een slecht afgestelde fiets heeft ook negatieve effecten op het lichaam. Een correcte pasvorm van uw fiets is verzekerd door uw dealer, een montagetexpert of de Ergon-montagebox.

Grootte verschillen Ergon handvatten

Elke hand is anders. Ergon grips zijn verkrijgbaar voor verschillende handvormen en maten.


Types Ergon Handvatten

De originele Ergon GP-serie!

De Ergon GP-serie handvatten helpt gevoelloze vingers, pijnlijke handen en onderarmen te voorkomen. De wereldleider in functie, materiaal en vakmanschap.

Ergon GA All-Mountain Handvatten

De Ergon GA-serie handvatten combineert reliëfeigenschappen met hoge bewegingsvrijheid, in combinatie met uitstekende grip en een superzachte, UV-stabiele rubbersamenstelling.

Ergon GD1 MTB Gravity Handvatten

De nieuwe Ergon handvatten voor downhill en freeride met een licht taps toelopende vorm en een unieke rubbersamenstelling. Ontworpen voor de eisen van bergafwaarts fietsen en extreem zwaar gebruik.

Ergon GE1 Enduro Handvatten

Koploper in de Ergon Enduro World Series! De ergonomische, enduro-georiënteerde Ergon-handvatten voor gebruik op breed stuur, dat de juiste positie van het bovenlichaam en de arm van de berijder ondersteunt

Ergon GS MTB Racing / Marathon Handvatten

De Ergon GS-serie handvatten combineren hoge dempingseigenschappen met stuurprecisie. Comfort wordt gegarandeerd tijdens lange ritten door strategische drukverdeling en stabiele wingflex.

Ergon GC-serie Handvatten

De ergonomische oplossing voor berijders met achterwaarts buigend stuur Ontworpen voor de ergonomische eisen van fietsers die fietsen gebruiken avn een comfort stuur.
Vragen?