Etixx
Etixx Endurance Isotonic Lemon 1000gr
Levering in 1 / 2 dagen
Onze Prijs € 27,82 Normale Prijs € 28,99

Etixx Endurance Isotonic Lemon 1000gr

Tijdens het sporten gaat het lichaam transpireren zodat de lichaamstemperatuur niet te hoog zou oplopen. Dit vochtverlies kan bijzonder nefast zijn voor de prestaties en dus moeten sporters drinken om het verloren vocht opnieuw aan te vullen. Maar bij het zweten verliezen we ook nog eens belangrijke elektrolyten. zoals kalium en magnesium. die essentieel zijn voor de prestaties. Ook deze moeten we vervangen zodat we vocht beter vasthouden en het dorstgevoel stimuleren. Daarnaast zijn de prestaties bij duursporten afhankelijk van de spierglycogeenreserves. Daarom is het belangrijk om de brandstofreserves tijdens het sporten met extra koolhydraten aan te vullen. Indien tijdens langdurige inspanningen geen koolhydraten zouden worden ingenomen. zouden de spierglycogeenreserves uitgeput zijn na ongeveer 90 minuten. De hoeveelheid koolhydraten die je tijdens de inspanning moet opnemen. is afhankelijk van de duur van de inspanning.
- Inspanningen 1-2 uur: 30 g koolhydraten per uur inspanning(ca. 500 ml Isotonic).
- Inspanningen 2-3 uur: 60 g koolhydraten per uur inspanning(ca. 1 l Isotonic).
- Inspanningen 2.5-3 uur: tot 90 g koolhydraten per uur inspanning (tot ca. 1.5 l Isotonic).Deze isotone dorstlesser is een drank die geschikt is voor alle sporters die nood hebben aan snel herstellen van de vochtbalans en aanvullen van brandstof en elektrolyten. Zowel explosieve sporters (bv. sprinters). teamsporters als duursporters kunnen baat hebben bij deze drank. De Etixx Isotonic is de ideale sportdrank tijdens trainingen en wedstrijden bij warm weer.

Specificaties
Merk: Etixx
Afmeting Verpakking: 160x120mm
Verpakking Hersluitbaar: Ja
Inhoud Product: 1000gr
Type Product: Sportdrank
Waarvoor?: De 2 op 1-formule (maltodextrine:fructose) zorgt voor het opnemen van grotere hoeveelheden koolhydraten. Bevat zout dat zorgt voor het beter vasthouden van vocht en het stimuleren van de dorstreflex. Ideale isotone dorstlesser bij warm weer. Met neutrale pH zodat er geen maaglast optreedt. Keuze tussen 4 smaken: sinaas. sinaas-mango. citroen en watermeloen.
Smaak of Geur: Lemon
Ingredienten: 35g poeder bevat: Maltodextrine 11.9? g -Sucrose 7 g
- Fructose 7 g
- Dextrose 4.9 g
- Kaliumfosfaat?
- Zuurregelaar: Citroenzuur
- Natriumchloride
- Aroma
- Magnesiumcitraat
- Natuurlijk aroma
- Limoensap poeder
Moment: 35g poeder (2 schepjes = 35 g poeder) oplossen in 500ml water. Drink minstens 500 ml? per uur geleverde inspanning. Bij warmere temperaturen en tijdens intensieve inspanningen is het aanbevolen om tot 750 ml of 1 l per uur te drinken.
WADA-Approved: Ja
Bewaarvoorschrift: Koel/Donker
Inhoud Pakket: Etixx Isotonic Powder Lemon 1kg

Voordelen
- 100% dopingvrij ( dit kan worden bevestigd door het opvragen van een certificaat)
- Etixx benadert al zijn activiteiten uit wetenschappelijk oogpunt. met als vertrekpunt het welbehagen en gezondheid van de sporter
- Etixx maakt alleen gebruik van hoogwaardige ingredienten
- Etixx producten bestaan uit unieke innovatie

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Etixx Endurance Isotonic Lemon 1000gr
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?