Etixx
Etixx Health Magnesium Instant Stick 30 Sticks
Levering in 1 / 2 dagen
Onze Prijs € 21,02 Normale Prijs € 22,99

Etixx Health Magnesium Instant Stick 30 Sticks

Magnesium is een essentieel mineraal dat in het menselijk lichaam aanwezig is. vooral in de botten en de spieren. maar ook in kleine hoeveelheden in het bloedserum en in de rode bloedcellen. Belangrijke voedingsbronnen van magnesium zijn groenten. vis. noten en volle granen. Magnesium is betrokken bij meer dan 300 reacties in ons lichaam. bv. spiercontractie. eiwitsynthese. zuurstoftransport. energiemetabolisme en immuunsysteem. Supplementatie van magnesium heeft talrijke voordelen. Ten eerste draagt de stof bij tot een normale spierfunctie. Magnesium is een hoofdrolspeler in de neuromusculaire werking en de aanzet tot spiercontractie. Het is ook nodig om energie te halen uit PCR-Cr (het energiesysteem dat vooral aangesproken wordt tijdens korte intensieve inspanningen). Maar de grote hoeveelheid magnesium (400 mg) in Etixx Magnesium Instant Stick doet nog meer:Helpt bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Ondersteunt de elektrolytenbalans. Ondersteunt een normaal energiemetabolisme. Helpt met de normale werking van het zenuwstelsel. Draagt bij tot een normale eiwitsynthese. Een deel van het magnesium in Etixx Magnesium Instant Stick maakt gebruik van een chelaatvorm(gebonden aan aminozuren). Hierdoor is het gemakkelijk verteerbaar en wordt het efficienter geabsorbeerd. Het supplement bevat extra vitamine C voor celbescherming (waaronder spiercellen) tegen oxidatieve stress en ondersteuning van het immuunsysteem in het lichaam. Etixx Magnesium Instant Stick is geschikt voor alle sporters: duursporters. explosieve sporters en teamsporters. Zeker aan te raden voor sporters die veel zweet verliezen of bij warm weer.

Specificaties
Merk: Etixx
Afmeting Verpakking: 100x75x25mm
Verpakking Hersluitbaar: Ja
Inhoud Product: 30 sticks
Type Product: Magnesium
Waarvoor?: Gemakkelijke stick met de heerlijke smaak van tropisch fruit
- Gemakkelijk in te nemen zonder water. Hooggedoseerd magnesium: 400 mg magnesium per stick. Magnesium in aminozuur-chelaatvorm voor betere absorptie. Bevat vitamine C voor extra spierbescherming.
Smaak of Geur: Tropical
Ingredienten: vulstof: sorbitol
- magnesium oxide
- L-ascorbinezuur
- magnesium bisglycinaat
- kleurstof: bietenrood
- aroma: perzik/maracuja/mango aroma
- antiklontermiddel: magnesiumstearaat
- zoetstoffen: natriumcyclamaat. natriumsaccharine.
Moment: 1 stick per dag. Giet de inhoud van de stick op uw tong. We raden u aan om de stick in twee keer leeg te gieten. Laat het poeder enkele seconden smelten op uw tong. Drinken is niet nodig.
WADA-Approved: Ja
Bewaarvoorschrift: Koel/Donker
Inhoud Pakket: Etixx Magnesium Instant Tropical Sticks 30

Voordelen
- 100% dopingvrij ( dit kan worden bevestigd door het opvragen van een certificaat)
- Etixx benadert al zijn activiteiten uit wetenschappelijk oogpunt. met als vertrekpunt het welbehagen en gezondheid van de sporter
- Etixx maakt alleen gebruik van hoogwaardige ingredienten
- Etixx producten bestaan uit unieke innovatieve formules
- Alle producte

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Etixx Health Magnesium Instant Stick 30 Sticks
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?