AXA Ringslot Block XXL Zwart ART-2

AXA Ringslot Block XXL Zwart ART-2
Uitverkocht
Onze Prijs € 24,95 Normale Prijs € 34,95

Axa Block

Slot Axa Block XXL ART**

Dit AXA Veiligheidsslot - het ringslot Block XXL - heeft het keurmerk ART-2 en AXA Safety Index 12. Het is een frameslot van hoogwaardige kwaliteit.

Klaar voor insteekslot
De AXA Block XXL heeft een opening voor een plug-in kabel of ketting. Ofwel: in de zijkant past een (apart te verkrijgen) insteekketting. Daarmee zet u uw fiets zónder moeite ook op slot aan een vast voorwerp zoals een paal. Dat betekent wél extra moeite voor een dief, die immers twee sloten zou moeten openbreken, en de tweewieler niet even kan optillen om dit elders in alle rust te gaan proberen.

Het juiste insteekslot voor dit slot is de AXA ULC 130 cm.

Beveiligd tegen boren
Dit robuuste, zwarte AXA ringslot heeft een anti-boor cilinder en een gehard stalen beugel. De bedieningsknop is ergonomisch: vriendelijk voor uw duim (of andere vinger). Comfort zit 'm ook in de AXA online sleutelservice voor wanneer het, bijvoorbeeld bij verlies, nodig mocht zijn. Al krijgt u er bij deze bestelling óók al een reservesleutel bij.

Brede opening
Goed te weten bij het bepalen van uw keuze, is dat de AXA Block XXL een extra brede opening heeft, van 70 millimeter, zodat deze ook past bij brede spatborden of ballonbanden.

Hoe dit ringslot te monteren?
De AXA Block XXL kunt u bevestigen met de flexibele bevestigingsset, geschikt voor elke vorm framebuis, dus ook de afwijkende. De bevestigingsset is niet inclusief, zie daarvoor de productsuggesties op deze pagina.

Verzekering
Naast het ART-2 keurmerk - waarmee dit slot voor de fiets voldoet voor bijna elke verzekeraar (controleer zekerheidshalve wel uw eigen polisvoorwaarden) - heeft de Block XXL als gezegd eveneens Beveiligingsniveau 12 van het AXA-keurmerk. Daarnaast is dit sterke slot beschermd tegen roest.

Kenmerken
ART gekeurdJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AXA Ringslot Block XXL Zwart ART-2
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?