Abus
ABUS Vouwslot Bordo 6000A/90 met alarm tot 100 dB
Uitverkocht
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

ABUS Vouwslot Bordo 6000A/90 met alarm tot 100 dB

Het is een doeltreffende manier om een dief te verhjagen: de fiets vastzetten met dit ABus Bordo 6000 vouwslot voorzien van (zeer) luidruchtig alarm. Dit vouwslot van ABUS is ervoor gemaakt. De Abus Bordo 6000 heeft het vermogen om bij onraad lawaai te maken met een sterkte tot minimaal 100 decibel (!).

Dit slot met alarm onderscheidt 'dieven-' en andere bewegingen
Maar om te voorkomen dat er onnodig veel geluid optreedt terwijl er feitelijk niet of nauwelijks iets aan de hand is, heeft deze Bordo een 'intelligent' systeem. Wordt de fiets met slot bijvoorbeeld per ongeluk geraakt door een voetbal, dan geeft het slechts een korte waarschuwingstoon: een pre alarm. Het systeem is namelijk tevens ingericht op het kunnen herkennen van kleine en korte bewegingen.

Alarmslot met intelligent detecteersysteem
Het intelligente alarm heeft ook betrekking op de goede werking als geheel. Deze Bordo is namelijk ingericht met het zogeheten 3D Position Detecting systeem, dat elke beweging in de buurt direct herkent. Ook 'intelligent' is dat het slot de status kan weergeven van zowel de batterij, de activatie als het alarm, in de vorm van bijbehorende akoestische signalen.

Overige vouwslot-kenmerken
Ook de overige eigenschappen van dit vouwslot tonen de hoge kwaliteit van dit ABUS fietsslot. Sowieso is elke Bordo (ABUS heeft meerdere varianten) flexibel, relatief laag van gewicht en compact van vorm. Verder zijn de geharde elementen 5 millimeter dik en voorzien van een kunststof coating. Dit voorkomt dat er via het slot schade optreedt aan lak en frame. Daarnaast zijn het slothuis, de interne delen van het slotmechanisme en andere elementen, gemaakt van gehard speciaalstaal.

Duitse makelij, meervoudig getest
Het slot is 90 centimeter lang. Voor een lange levensduur heeft het sterke scharnierpunten. Ook is de Bordo 6000 uitgerust met een ABUS Plus cilinder, voor optimale bescherming tegen picking. Het slot heeft geen ART-keurmerk, maar is wel meervoudig getest, onder andere bij extreme kou en door het Scandinavische keurmerk Varefakta. Dit alles maakt dat dit degelijke, Duitse merk ABUS het slot aanduidt met Security level 10; op een schaal van 15 (extreem beveiligingssterk).

 

Kenmerlen
-
5 mm geharde elementen met extra zachte 2 componenten coating voorkomt lakschade aan het fietsframe
- De elementen, het slothuis en de interne delen van het slotmechanisme zijn vervaardigd uit gehard speciaalstaal
- Alarmsignaal van min. 100 dB
- Alarm functie gebaseerd op 3D Position Detecting systeem – dit betekend dat elke beweging wordt gedetecteerd
- Intelligent alarm – Bij kleine en korte bewegingen, b.v de fiets wordt door een voetbal geraakt, het slot geeft een korte waarschuwingstoon
- Verschillende akoestische signalen geven de status van batterij, activatie en alarm weer
- Verbinding van de elementen door speciale scharnierpunten
- ABUS Plus cilinder biedt optimale bescherming tegen picking

Handleiding in PDF

 

abus

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ABUS Vouwslot Bordo 6000A/90 met alarm tot 100 dB
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Vragen?