Singlespeed of Fixedgear cranksets zijn traparmen geschikt voor 1 voorblad. Daarnaast zijn deze bij voorkeur van een stijf materiaal zodat er zo weinig mogelijk van je trapkracht verloren gaat. Vervang je je singlespeed crankset? Let er goed op dat deze op je trapaslager gaat passen of vervang die tegelijk.
Fixedgear cranksets

Fixed Gear cranksets

Fixedgear cranksets All City, Factory 5, BLB, Miche en Sugino.

Cranksets Fixedgear

Fixedgear of singlespeed crankset voor uw fixie of oude racefiets? Fixie cranks zijn speciaal ontworpen om met een fixedgear ketting te werken. Crankstellen voor fixedgear zijn essentieel bij de ombouw naar een fixie. De fixedgear cranks / traparmen zijn extra stijf. Het tandblad van een fixie crankset / traparmen is ofwel 1/8 inch of 3/32 inch breed zodat fixedgear fietskettingen goed passen. De kettinglijn van een fixedgear crankset is erg belangrijk voor een goede aandrijving van je fixedgear fiets. Deze singlespeed crankstellen zorgen voor een betere kettinglijn dan een racecrankset.
Wij hebben een ruim aanbod in fixedgear cranksets van fixie merken als BLB. Maar ook baanfiets cranksets van Miche en Sugino. Wij zijn uw specialist in fixedgear cranksets.
Vragen?