Deda Clip-On Superzero TT

Deda
Deda Clip-On Superzero TT
Uitverkocht
€ 160,00

Deda Clip-On Superzero TT 200Mm

2-delige faceplate voor deda zero2 stuurpen. Een perfecte balans tussen techniek en design. Het perfecte onderdeel voor hoogwaardige racefietsen. De enige deda stuurpen verkrijgbaar in extra korte maat 50 en 60 mm. 

Model SUPERZERO
Materiaal 6061 Alloy
Materiaalsoort Aluminium
Netto gewicht (g) 330
Lengte tijdritbars (mm) 190
Breedte tussen tijdritbars (mm) 90
Compatibele stuurdiameter (mm) 31.7Kenmerken
Diameter Stuurklem31.7
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deda Clip-On Superzero TT
Uw waardering
Uw Vraag :Deda Clip-On Superzero TT
Stel als eerste een vraag.

Deda Elementi Components

Deda Elementi is een Italiaanse leverancier aan de fietsenindustrie die fietssturen, crankstellen, zadelpennen en fietswielen produceert. Deda Elementi rust of heeft de volgende professionele wielerploegen uitgerust met fietsonderdelen: AG2R La Mondiale, Lotto-Belisol, Amore & Vita, Europcar wielerploeg, Colnago-CSF Inox, Accent Jobs-Willems Veranda's en Miche-Guerciotti.

Als je dit leest ben je geïnteresseerd in Deda fietsonderdelen, dit betekent dat je weet wat je zoekt. Je hebt deze productpagina van Deda Elementi niet toevallig bereikt.
Je bent hier gekomen omdat je een duidelijk, specifiek standpunt hebt over wat er op jouw fiets hoort.
Deda Elementi is als fietsmerk zelf een standpunt ... een gemoedstoestand. In een wereld die steeds banaler en conventioneler wordt, beweert Deda Elementi duidelijk zijn eigen manier van denken over en ontwerpen van fietscomponenten voor wedstrijdfietsen. Of je nu uit huis stapt om deel te nemen aan Milaan-Sanremo, of gewoon een ritje maakt met je vrienden, Deda Elementi produceert sturen, stuurpennen en andere onderdelen voor je fiets met precies dezelfde zorg en passie.

Deda Elementi neemt componenten serieus en stopt dezelfde ervaring en techniek in de fietscomponenten voor kampioenen als Deda doet voor de belangrijkste fiets ter wereld: de jouwe.
Binnen de productlijn van Deda Elementi ervaar je de volledige ervaring van mensen die de afgelopen decennia elke dag zij aan zij hebben gewerkt met professionele fietsers en monteurs van de meest succesvolle wielerteams ter wereld.

Bij Deda vinden we fietsonderdelen van geavanceerde materialen, innovatief design en beproefde vormen. Deda biedt de betrouwbaarheid en uitstraling van een fietsmerk dat antwoorden biedt op de eisen van winnaars.

Deda is Lichter, sterker, zegevierend.

Vragen?