Deda Fastblack2 Alta Extensions voor 31.7Mm

Deda
Deda Fastblack2 Alta Extensions voor 31.7Mm
Uitverkocht
€ 200,00

Deda Fastblack2 Alta Extensions 370Mm For 31.7Mm

De beste oplossing om van een racefiets het perfecte wapen te maken voor tijdritten. Gemaakt in UD carbon om licht en stevig te zijn.

Het J-bend ontwerp biedt een ergonomische handgreep en helpt om de snelheid te verhogen terwijl je het gas opendraait. Verstelbaar stuur met een diameter van 31,7 mm. Compatibel met mechanische en elektronische shifters.

Vorm: J-bend.
Materiaal: UD carbon.
lengte: max. 370 mm.
Stuur: 31,7 mm.
Armsteunen: volledig verstelbaar met meegeleverde pads.
Gewicht: 340 gram.
Afwerking: UD-carbon.
Gewicht van de spacers: 140 g (gewicht gerelateerd aan de complete set).
Volledige interne kabelgeleiding; compatibel met Campagnolo EPS / Shimano DI2-kabelgeleiding.Model FASTBLACK 2
Materiaal Carbon UD
Materiaalsoort Carbon
Netto gewicht (g) 340
Lengte tijdritbars (mm) 370
Compatibele stuurdiameter (mm) 31.7
Kenmerken
Diameter Stuurklem31.7
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deda Fastblack2 Alta Extensions voor 31.7Mm
Uw waardering
Uw Vraag :Deda Fastblack2 Alta Extensions voor 31.7Mm
Stel als eerste een vraag.

Deda Elementi Components

Deda Elementi is een Italiaanse leverancier aan de fietsenindustrie die fietssturen, crankstellen, zadelpennen en fietswielen produceert. Deda Elementi rust of heeft de volgende professionele wielerploegen uitgerust met fietsonderdelen: AG2R La Mondiale, Lotto-Belisol, Amore & Vita, Europcar wielerploeg, Colnago-CSF Inox, Accent Jobs-Willems Veranda's en Miche-Guerciotti.

Als je dit leest ben je geïnteresseerd in Deda fietsonderdelen, dit betekent dat je weet wat je zoekt. Je hebt deze productpagina van Deda Elementi niet toevallig bereikt.
Je bent hier gekomen omdat je een duidelijk, specifiek standpunt hebt over wat er op jouw fiets hoort.
Deda Elementi is als fietsmerk zelf een standpunt ... een gemoedstoestand. In een wereld die steeds banaler en conventioneler wordt, beweert Deda Elementi duidelijk zijn eigen manier van denken over en ontwerpen van fietscomponenten voor wedstrijdfietsen. Of je nu uit huis stapt om deel te nemen aan Milaan-Sanremo, of gewoon een ritje maakt met je vrienden, Deda Elementi produceert sturen, stuurpennen en andere onderdelen voor je fiets met precies dezelfde zorg en passie.

Deda Elementi neemt componenten serieus en stopt dezelfde ervaring en techniek in de fietscomponenten voor kampioenen als Deda doet voor de belangrijkste fiets ter wereld: de jouwe.
Binnen de productlijn van Deda Elementi ervaar je de volledige ervaring van mensen die de afgelopen decennia elke dag zij aan zij hebben gewerkt met professionele fietsers en monteurs van de meest succesvolle wielerteams ter wereld.

Bij Deda vinden we fietsonderdelen van geavanceerde materialen, innovatief design en beproefde vormen. Deda biedt de betrouwbaarheid en uitstraling van een fietsmerk dat antwoorden biedt op de eisen van winnaars.

Deda is Lichter, sterker, zegevierend.

Vragen?