Ritchey
Ritchey Stuur Gravel Comp Beacon
Levering in 2 / 4 dagen
Vanaf € 45,03 Normale Prijs € 49,95

Ritchey Stuur Gravel Comp Beacon

De ergonomische evolutie van het Ritchey-stuur gaat verder met de baanbrekende Comp Beacon. Het meest opvallende kenmerk is de superbrede val van 36 . Afgezien van het ongeevenaarde ergonomische comfort en de stabiliteit die deze brede flare biedt, biedt het ook veel ruimte voor stuurpakketten.

Bij het rijden in de drops, verdubbelt de Beacon het comfort met een zeer ondiepe 80 mm drop en een korter dan normaal bereik. Het bovendeel in Evo-stijl biedt brede ondersteuning voor je handen en heeft een zachte achterwaartse beweging voor een meer natuurlijke handpositie bij het rijden op de toppen.

De onconventionele esthetiek van de Comp Beacon logenstraft zijn comfort en bruikbaarheid. GEénspireerd door de randonneurwereld, maakt de Beacon een gemakkelijke overgang van de handen rond de bar mogelijk zonder de fietsbeheersing te verstoren wanneer deze is geladen met versnelling.

Door de zachte verandering van de handpositie kan het lichaam strekken en bewegen terwijl de fiets stabiel blijft. Ideaal voor avontuurlijke tochten en bikepacking, op asfalt- of grindpaden - of zelfs voor stadsverkeer - de unieke Comp Beacon biedt een geheel nieuw niveau van comfort en controle.

 

Kenmerken:
-
merk: Ritchey
- Model: COMP
- Type: BEACON
- Materiaal: Double butted alloy
- Netto gewicht: (g) 300 bij Racestuurmaat buiten-buiten (cm) 42
- Stuurdiameter: (mm) 31.8
- Back sweep: 4.5
- Racestuur reach: (mm) 65
- Racestuur drop: (mm) 80
- Buigstijl: bio-buiging
- Topstijl: ergonomisch
- Valflare: (graden) 36
- Uitflakkering: 6
- Compatibel met Shimano EW-RS910 aansluitdoos
- Clip-on compatibiliteit: ja

Kenmerken
Diameter Stuurklem31.8
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ritchey Stuur Gravel Comp Beacon
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?