Vredestein
Vredestein Black Panther Xtrac Tlr Vouwband
Levering in 1 / 2 dagen
Vanaf € 36,95 Normale Prijs € 54,95

Vredestein Black Panther Xtrac Tlr Vouwband

XC band met extra grip. Onderbroken middenspoor zorgt voor extra grip bij remmen en accelereren. Noppen over de schouder geven extra grip in bochten en off-camber situaties. Doorgetrokken schouderprofiel geeft extra bescherming tegen lekrijden. Anti-leksysteem geïntegreerd in het loopvlakcompound. Wordt toegepast in de Fortezza DuoComp SuperLite en de Basic line van ons Tour/Trek/City-assortiment.

De band kan met een lagere druk bereden worden, waardoor deze meer grip heeft. De band is lichter dan een UST Tubeless band. In combinatie met anti-lekvloeistof biedt deze optimale lekbescherming en een nog lagere rolweerstand. De ervaring met de TriComp Technology in racebanden is doorvertaald naar de mountainbikescene om ook hier maximale prestaties te kunnen leveren.

Lage rolweerstand, gecombineerd met een hoge mate van grip. Door toepassing van verschillende compounds in het loopvlak en de schouder, in combinatie met een speciaal daarop afgestemde noppenstructuur, geeft de band ideale prestaties onder alle terreinomstandigheden.Model BLACK PANTHER
Type XTRAC
Netto gewicht (g) 625 bij 55-622
Maximale druk (PSI) 65
Maximale druk (Bar) 4.5
Bandtype Tubeless
TPI 120

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vredestein Black Panther Xtrac Tlr Vouwband
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?