Schwalbe Marathon Plus

Waardering:
90% of 100
Schwalbe
Schwalbe Marathon
Op Verzoek (bel ons)
Vanaf € 27,85 Normale Prijs € 39,90

Schwalbe Marathon Plus

De onplatbare band.

Dit is het meest verkochte model van Schwalbe. Het is de meest lekbestendige luchtband die er is. Naast de geweldige lekbescherming overtuigt hij door veel inwendige waarden:

1 - Rolweerstand. De gepatenteerde 5mm dikke SmartGuard laag heeft tegenover alle imitatieproducten een beduidend voordeel wat betreft de rolweerstand.
2 - Recycling. Ook bij SmartGuard gebruikt Schwalbe nu een aandeel aan gerecycled rubber uit oude latexproducten.
3 - 'Anti-Aging' zijwand. Dit vertraagt de typische overbelasting door een te lage bandenspanning beduidend langer voordat er scheurtjes ontstaan.
4 - E-Bike Ready. De Marathon Plus is door zijn uitstekende eigenschappen de beste keuze voor E-Bikes (E-25). De belangrijkste afmetingen zijn eveneens voor snelle E-bikes tot 50 km/u getest en toegelaten.

De Marathon Plus is geschikt voor E-bikes met een trapondersteuning tot 25km-u. Voor de snellere E-bikes, de S-pedelecs, worden banden geadviseerd welke tot 50 km-u zijn goedgekeurd. Volledig uitsluiten kan men een lekke band nooit, maar tegen typische veroorzakers van een lekker band, zoals scherven of scherpe steentjes bent u met de banden uit de Marathon Plus serie het best beschermd. Gebruik bij de Marathon Plus beslist een manometer voor het instellen van de bandenspanning. Door de bijzondere opbouw van de band is een bandenspanningtest met de duimen erg onbetrouwbaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schwalbe Marathon Plus
Uw waardering
Uw Vraag :Schwalbe Marathon Plus
Stel als eerste een vraag.
Vragen?