Ass Saver achterspatbord Fendor Bendor Gravel Big
Op voorraad in onze winkel
Onze Prijs € 12,95 Normale Prijs € 17,00
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Ass Saver achterspatbord Fendor Bendor Gravel Big Detour

De Ass Saver Fendor Bendor Big is ideaal voor bike-packing. Dit spatbord is een kunststof opgevouwen spatbord. Deze komt als een compact pakket en dient nog in vorm 'geduwd' te worden.

Sterk genoeg om echt modderige omstandigheden aan te kunnen, maar flexibel genoeg om niet te breken. De breedte is geoptimaliseerd voor bandenmaten die veel worden gebruikt op gravelfietsen. Gemonteerd boven de achterband beschermt deze zowel je zadeltas als je eigen achterkant tegen vuil en water. Hij is in seconden aan vrijwel elke fiets vast te maken, zonder gereedschap.

De meeste bike-packingspullen zijn niet 100% waterdicht en een goede set spatborden kan je de ellende van een natte slaapzak of kleding besparen. Zelfs als je uitrusting volledig waterdicht is, zul je het gebrek aan modder op je tassen waarderen na een zware dag in het zadel of wanneer je aankomt op het werk. De volledige kit is zeer licht, waardoor het ideaal is voor ultralight bike-packing.

Visueel wordt de Ass Saver Detour Kollection geïnspireerd door het verbluffende landschap van de Turijn-Nice rally, een 700 km lange tour in de Frans-Italiaanse Alpen. Tijdens de editie van 2018 deelden designer Jesper Jonsson en Ass Savers oprichter Staffan Widell een tent op de laatste avond van het evenement, met uitzicht op een spectaculaire zonsondergang boven de laatste bergketen voor de finish in Nice.

De vouwlijnen langs het spatbord moeten stevig worden omgevouwen om het de nodige stijfheid en sterkte te geven.
Let goed op dat u de buitenste randen vouwt om ervoor te zorgen dat uw Fendor Bendor naar behoren werkt.

Elke Fendor Bendor wordt geleverd met een kleine set transparante 3M polyurethaan beschermingsstickers. Gebruik deze om je frame te beschermen tegen krassen van het spatbord.

De Fendor Bendor past op alle frames met standaard buisvormen. Het is zelfondersteunend en vereist geen ondersteuning van de rembrug of de stoelsteunen. Het kan ook direct op een zadelpen worden gemonteerd (zo laag mogelijk voor het beste effect). De Fendor Bendor past niet als u een monostay-frame of centertrekkerrem hebt.

De Fendor Bendor Big kan in twee worden gevouwen om gemakkelijk in een rugzak te worden opgeborgen of om uw fietsuitrusting vast te maken.

Kenmerken
Afmeting Product: 555x80 mm
Gewicht: 61gr
Materiaal: 1 mm PP (Polypropylene)
Eenvoudig te monteren, geen gereedschap nodig
Perfect voor bike-packing of grind


Kenmerken
Spatbord leveringAchter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ass Saver achterspatbord Fendor Bendor Gravel Big
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?