Waardering:
91% of 100
Brooks
Brooks zadel B396 H Imperial zw
Op voorraad in onze winkel
Onze Prijs € 103,21 Normale Prijs € 150,00
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Brooks Flyer Imperial

De Brooks Flyer Imperial is een klassiek afgeveerd zadel voor lange afstandsfietsers en tourfietsers. De Brooks Flyer is een directe afstammeling van de Brooks B66 Champion, die in 1927 voor het eerst in de catalogus stond.
Het leeroppervlak is hetzelfde als dat van de populaire en sportieve Brooks B17-modellen, De Brooks Flyers combineren het comfort van deze populaire modellen met het extra comfort van de twee achterste veren.

De Brooks Flyer is dan ook een uitstekende keuze voor een grote groep fietsers die op zoek zijn naar comfort zonder de sportiviteit uit het oog te verliezen.

Deze Brooks Flyer Imperial is een tour / trekking zadel voorzien van een centrale uitsnede om druk in het perineale gebied te verminderen.

Deze uitsnede werd meer dan 100 jaar geleden door Brooks geïntroduceerd. De "geregistreerde sneden", zoals te lezen is in de catalogus van 1890, is "een zeker preventief voor alle perineale druk "

Kenmerken
- 275 mm lang
- 166 mm breed
- 87 mm hoog
- 860 gram

 

Kenmerken
ZadelmodelB396H
Brooks VeringMet veren
ZadellijnImperial
RailsStaal
KlinknagelsStaal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brooks Flyer Imperial
Uw waardering
Klantvragen
Ik heb op dit moment een bruin Brooks zadel. Groot nadeel is het feit dat het zadel kleur afgeeft. Hoe is dit met de zwarte zadels van Brooks?
De kans op het 'bloeden' van een leren Brooks zadel is altijd aanwezig.. Zie ons blog voor een uitgebreid artikel hoe dit tegen te gaan.
Wat te doen met de veter die onder in het zadel geregen is? Is dit om het zadel te spannen?
Deze kan op spanning worden gebracht als het leer gaat inzakken om het leer zo op spanning te houden.
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?