Waardering:
100% of 100
Ortlieb
Ortlieb Back Roller Free Fietstassen QL2.1
Op voorraad in onze winkel
Vanaf € 123,95

Ortlieb Back Roller Free Fietstassen QL2.1

De meest populaire Ortlieb tassen gemaakt van een zeer milieuvriendelijk materiaal maar nog altijd met de bekende Ortlieb kwaliteit en waterdichtheid. Deze set van 2 Ortlieb Back Free tassen vervullen een voortrekkersrol als het gaat om het meenemen van bagage op de fiets. 

Ortlieb Back Roller Free zijn innovatieve tassen. De Ortlieb Back Roller Free tassen zijn van een PVC-vrije productlijn op basis van PU-gecoat polyesterweefsel.
Daarbij wordt het basisweefsel met PU (polyurethaan) zodanig gecoat, dat een duurzame waterdichtheid gegarandeerd kan worden. Het resultaat is een waterdicht en robuust dekzeilmateriaal dat op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid niet moet onderdoen voor het traditionele Ortlieb dekzeilmateriaal. De producten van de Ortlieb Free-Line zijn verkrijgbaar in klassiek zwart en in twee sterke, aandachttrekkende kleuren.

Voor iedereen die compleet van PVC afstand wenst te doen: de beproefde Ortlieb Back-Roller in de PVC-vrije variant. De achterwieltas met de rolsluiting is onverslaanbaar praktisch voor fietstochten – of voor grote boodschappen op zaterdag – want hier past behoorlijk wat in! Buiten waterdicht, binnen gemakkelijk te reinigen e met de schouderriem ook als schoudertas draagbaar, is de Back-Roller Free zo goed als onontbeerlijk voor iedereen die wel vaker met bagage op de fiets onderweg is.

Dankzij het Quick-Lock2.1 systeem passen de tassen op elke bagagedrager met een buisdiameter tot 16 mm. Grotere haken, bv. voor E-Bikes, zijn als afzonderlijke toebehoren verkrijgbaar.

Zoals alle op alle Ortlieb tassen krijgt u 5 jaar garantie.

De Ortlieb Back Roller Free tassen kunt u rechts en links op de bagegdrager monteren om zo aan beide achterwielen uw bagage goed verdeeld en optimaal beschermd te transporteren.

Kenmerken van de Ortlieb Back-Roller Free fietstassen
• Van PVC vrij weefsel
• Quick-Lock 2.1-bevestigingssysteem
• Reflectoren
• Los binnenzakje voor kleine spullen
• Meegeleverde draagriemen

Extra Informatie:
De Ortlieb Back- en Front-Roller kunnen met de Ortlieb Rack-Pack (24 of 31 liter uitvoering) op de bagagedrager van het achterwiel worden gecombineerd. Zo kunnen ook tent, slaapzak en isomatje mee - en wel waterdicht.


Maten
hoogte: 42 cm
breedte boven: 32 cm
breedte onder: 23 cm
diep: 17 cm
gewicht: 1850 g.
volume: 20 liter per tas dus 40 liter per set.


Inbegrepen in de levering
• 2 * Ortlieb Back Roller Classic QL2.1 tas
• 2 * Gepolsterde Schouderriem
• Handleiding

Gegevensblad in PDF

  Ortlieb Back Roller Free QL2.1

Handleiding in PDF

  Ortlieb Back Roller Free QL2.1

 

Kenmerken
MateriaalsoortPolyestherweefsel met PU coating
MateriaalPD62
StofdichtheidVolledig beschermd (IP6x)
WaterdichtheidWaterdicht (IPx4)
Breedte in cm32
Hoogte in cm42
Diepte in cm17
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ortlieb Back Roller Free Fietstassen QL2.1
Uw waardering
Klantvragen
Passen deze tassen ook op een elektrische fiets waarbij de accu onder de bagagedrager bevestigd is?
U heeft circa 9 mm ruimte tussen drager en accu dan nodig.
Ik heb een riese muller fiets met een wat dikkere stangen, de Ortlieb die ik nu heb past niet, wat is daarmee te doen?
Het QL2.1 systeem gaat tot 16 mm buizen. Met artikle E193 of E211 kunt u een tas met QL2.1 systeem aanpassen naar een grotere diameter. Echter is dit puur dan voor de dikte van de buizen. Wij weten uiteraard niet of er andere kwesties zijn die passing...
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?