Deuter Trekking Rugzakken
Filteren

Deuter Trekking Rugzakken

Waarom Deuter fietsrugzakken?

Deuter is één van werelds bekenste merken als het aankomt op rugzakken, tassen en andere benodigheden voor reizen, trekking en fietsen.

Door het brede assortiment aan tassen van Deuter is er voor ieder wat wils.

Deuter Aircontact Serie Rugzakken

De Deuter Aircontact-trekkingrugzak heeft de titel "onverwoestbaar" gewonnen. Daarom hebben we gekozen voor zachte veranderingen: het is extreem robuust, maar nu is het nog netter, moderner en gestroomlijnder tijdens het wandelen. En nog comfortabeler:

dankzij de nieuwe, flexibele, verende Active Fit-schouderbanden en de opnieuw ontworpen heupvinnen vormt de Deuter Aircontact rugzak zich comfortabel om de drager - voor merkbaar meer comfort. Voor vrouwen is het nieuwe systeem uitgerust met de beproefde eigenschappen van de SL-pasvorm. Daarnaast is er nu het nieuwe 70 + 10 SL-model.

Deuter Aircontact Lite

De functionele Deuter Aircontact Lite-trekkingrugzak overtuigt door een doordacht ontwerp en de perfecte balans tussen comfort, gewicht en ventilatie. Het innovatieve Deuter Aircontact Lite-rugsysteem zorgt voor een optimaal vochttransport en biedt daarmee ideale omstandigheden voor lange trektochten en tochten op grote hoogte.

Deuter Aircontact Pro

Voor wie opzoek is naar een grote, goed geventileerde Deuter rugzak met veel comfort en veel bewegingsvrijheid. Heb je een langere trektocht voor de boeg en ben je op zoek naar een ruime Deuter rugzak voor al je spullen? Bij voorkeur een die veel bewegingsvrijheid en comfort garandeert en bovendien zo licht mogelijk is?
Dan is de Deuter Aircontact Pro de juiste keuze!

Met dezelfde uitrusting is hij nu ruim 400 gram lichter dankzij een lager materiaalverbruik en biedt hij veel ruimte voor je bagage: de nieuwe Deuter Aircontact Pro is ontworpen voor een totaalgewicht tot 30 kilo.

Omdat 70% van het gewicht op de heupvinnen rust, is deze Deuter reisrugzak bijzonder comfortabel om te dragen.
Bovendien zorgt het functionele schuim met open poriën voor een aangename luchtverversing bij elke beweging. Het resultaat: 15% minder zweten dan bij een conventioneel draagsysteem.

Dankzij de nieuwe flessenhouder, aan de zijkant tussen de heupvin en de rugzak, kun je op elk moment gemakkelijk bij je drankjes en snacks. De drukknoop zet de inhoud vast zodat alles in de tas blijft, ook als het gebogen is.

Deuter Auria Lite Serie Rugzakken

De Deuter Auria Lite is een ideale tas voor mensen die een lange tijd op reis willen met een lichtgewicht Deuter tas.

Deze Deuter tas is praktisch in te delen en dankzij alle verschillende vlakken. Daarnaast heeft de tas een vochtregulerend rugsysteem waardoor de Deuter rugzak ook goed te gebruiken in is in de warmere delen van de wereld.

De SL-toevoeging in de naam houdt in dat deze tas speciaal is ontwikkeld voor dames. Dat houdt in dat het draagsysteem wat korter is, dat de schouderbanden wat smaller zijn en dat de heup- en borstriemen net even anders geplaatst zijn. Op die manier kan deze Deuter backpack comfortabel worden gedragen door vrouwen.

Vragen?