Revelate Designs Terrapin Seat Bag, incl. waterproof Dry Bag
Op voorraad in onze winkel
Vanaf € 189,99 Normale Prijs € 239,99

Revelate Designs Terrapin Zadeltas incl Dry Bag

De Terrapin® in 8L of 14L. De Terrapin heeft een houder die op de fiets blijft zitten met een op maat gemaakte drybag voor eenvoudig inpakken.

Omschrijving 8 liter
Met een inhoud van 8 liter is hij perfect voor de meeste lichtgewicht bikepacking-tochten en past hij op fietsen met weinig bandenspeling. Het heeft de perfecte maat voor fietsen met een klein frame, inclusief plus-fietsen met een inherent verminderde speling.

Het Indie-Rail bevestigingssysteem is een voortzetting van conventionele fietstassenbevestigingen waarbij de railriemen aan de bovenkant van de tas worden bevestigd. Met Indie-Rail wordt elke zadelrail hard aan de zijkanten van de tas vastgemaakt, waardoor het heen en weer slingeren van de tas vrijwel wordt geëlimineerd zonder dat externe hardware nodig is.

Dit met een stevige interne structuur en actieve nokkengespen om te voorkomen dat de banden op ruw terrein wegglijden.

De houder is aan alle kanten verstevigd, inclusief een externe plastic bodemplaat die de bodem van de tas als een spatbord beschermt. Een composiet binnenblad zorgt voor een solide en stabiel platform voor de bevestigingspunten en brengt de verticale belasting over op de zadelpenverbinding.

Winnaar van de Bikepacking.com Gear of the Year Award!

Omschrijving 14 liter
Het 14L Terrapin®-systeem is een modulair, waterdichte zadeltast met een verwijderbare drybag waarmee u de fiets gemakkelijk kunt inpakken. Bijna een decennium sinds het eerste ontwerp, deze generatie Terrapin heeft verbeteringen op het gebied van stabiliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid van de tas.

Functies die worden gedeeld met des bekroonde 8L Terrapin-systeem; het 14L Terrapin-systeem is voorzien van het exclusieve Indie-Rail-bevestigingssysteem van Revelate. Een vooruitgang van conventionele fietstasbevestigingen waarbij de railriemen aan het midden van de tas zijn bevestigd, met Indie-Rail wordt elke zadelrail hard aan de zijkanten van de tas vastgemaakt.
Deze functie elimineert vrijwel het heen en weer slingeren van de tas zonder dat externe hardware nodig is. Dit wordt gecombineerd met een stijve interne structuur en actieve nokkengespen om te voorkomen dat de banden op ruw terrein wegglijden.

De Terrapin heeft een externe plastic bodemplaat die fungeert als een stootrand om de bodem van de tas te beschermen tegen opspattend vuil. Aan alle kanten verstijfd, biedt een composiet binnenblad een solide en stabiel platform voor de riempunten en brengt de verticale belasting over op de zadelpenverbinding. Een extern webbing- en lussysteem herbergt een bungee en biedt extra gemakkelijk toegankelijke externe opslag.

Kenmerken
-
Indie-Rail bevestigingssysteem en actieve nokkenhardware maximaliseren de stabiliteit zonder extra hardware
- Radiofrequentiegelaste drybag met eenrichtingsontluchtingsventiel met laag profiel
- Instelbare capaciteit; Vouw onder het bovenste opbergdek en gebruik gespen aan de bovenkant om kleinere ladingen vast te zetten
- X-Pac-panelen die twee keer zo slijtvast zijn als standaard VX-materiaal
- Beschermend uitwendig plastic onderframe plaat
- Gebruiksvriendelijke gespen aan de zijkant om de drybag vast te zetten
- Aluminium hardware op hoge spanningspunten
- Samengestelde interne top frame plaat
- Hypalon-sleuven op drybag voor bevestiging van achterlicht
- Bungee-lus bovenop holster voor extra opbergruimte
- Met schuim verstevigde zijpanelen met glasvezel compressiesteunen
- Carbon zadelpen vriendelijk

Passing
-
Minimaal 17,8 cm bandenspeling van zadelrails tot band voor 8 liter en 21,6 cm voor 14 liter.

Belangrijke informatie over gebruik en pasvorm:
-
Dit product is niet ontworpen voor gebruik met dropper zadelpennen.
- Deze tas is voor het vervoeren van zachte, buigzame voorwerpen. Dep voorwerpen met harde randen, zoals kookgerei, voldoende op om voortijdige slijtage te voorkomen.
- Het is verplicht om vóór gebruik de bandenspeling te controleren, vooral bij fietsen met volledige vering. Tastcontact met een band kan een zwaar ongeluk veroorzaken en je dag verpesten.
- Bandenschade aan de tas valt niet onder de garantie.
- Evalueer a.u.b. goed voor een geplande reis hoe uw systeem werkt.

Gewicht:
Terrapin®: 369 g / 425 g
Droge zak: 113 g / 142 g

Volume:
Drybag: 8 L / 14 L

Materialen:
Holster: Dimension Polyant VX 21 X-Pac met slijtvaste afwerking; neushoorn. Drybag: 200 denier waterdicht TPU gelamineerd nylon. Terrapin® gemaakt in de VS met binnenlandse en geïmporteerde materialen. Drybag geïmporteerd

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Revelate Designs Terrapin Zadeltas incl Dry Bag
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?