Joe's no flats Super Sealant 5L Jerrycan
Uitverkocht
Onze Prijs € 84,15 Normale Prijs € 99,00

Joe's no flats Super Sealant 5L Jerrycan

Ultrasnelle afdichting voor tubeless, tubular en binnenbanden

VOOR DE VEILIGSTE EN MEEST EFFECTIEVE AFDICHTING die met alle soorten fietswielsystemen werkt, heb je een naam nodig die je kunt vertrouwen. Joe's No Flats is een betrouwbare, toonaangevende en innovatieve fabrikant die de afgelopen 17 jaar trouw professionele fietsers over de hele wereld van dienst is.

'S WERELDS MEEST ULTRA-SNELLE, EFFECTIEVE ANTI-PUNCTURE SEALANT, EN HET IS ECO-VRIENDELIJK. Deze kit biedt een uitstekende afdichting voor grote gaten tot 6 mm. Het is geschikt voor zowel tubeless, tubular als binnenbanden. Het is compatibel met een breed temperatuurbereik (-20  C - + 70 C) en een breed drukbereik (15PSI - 100PSI). Het is CO?-compatibel.

VERMINDER UW RISICO OP EEN VLAKKE BAND OP DE WEG OF OP DE TRAIL - Knijp gewoon een beetje van onze milieuvriendelijke kit door de klepsteel om de binnenkant van de buis te coaten. Bij een kleine lekke band of snee zal het afdichtmiddel het lek opvullen en een zeer duurzame plug creeren waardoor je kunt blijven fietsen zonder de band te verwisselen.

EENS VERZEGELD ZAL DAT GAT NOOIT HEROPENEN - Of je nu voor de lol fietst of je fiets als voertuig gebruikt, deze simpele hack houdt je op de been en je zult nooit een beat missen. Wat is eenvoudiger, in alle weersomstandigheden zelf een band op een onveilige plaats verwisselen of een beetje kit toevoegen? Het is een no-brainer! Voeg voor een effectieve perforatieweerstand elke 3-6 maanden verse kit toe, afhankelijk van de hoeveelheid en de weersomstandigheden.

Op latex gebaseerd.

Voeg voor een effectieve perforatieweerstand elke 3-12 maanden verse kit toe, afhankelijk van de hoeveelheid en de weersomstandigheden.


Model SUPER SEALANT
Inhoud (ml) 5000

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joe's no flats Super Sealant 5L Jerrycan
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?