Kettler
Kettler Alu-Rad Cargoline Ht 800
Neem contact met ons op voor exacte levertijd
Vanaf € 7.799,00

Kettler Cargoline HT 800 Bakfiets

Zeer hoogwaardige en stabiele e-bakfiets met unieke voorvering en groot transportvolume

De Kettler Cargoline HT 800, deze bakfiets schittert met veel technische innovaties en een ongeëvenaard frame, dat uitmunt in stabiliteit en veiligheid. Het innovatieve stuursysteem met precisiestuurnaaf in combinatie met vering direct onder de laadruimte belooft een ideaal rijgedrag. Soepel en comfortabel rijden op elk wegdek en wendbaar in de stad.

De hydraulische schijfremmen met 4 zuigers van Magura remmen voorbeeldig, ook onder hoge belasting en zijn onder alle omstandigheden steeds betrouwbaar. Het in de hoogte en diepte verstelbare stuur kan worden aangepast aan de gestalte van elke fietser en dit zonder gereedschap.

De zadelpen, die met een druk op de knop kan worden verlaagd, maakt het afstappen makkelijker en is bovendien geveerd. Ook ideaal voor nieuwkomers op de bakfiets!

De Kettler Cargoline HT 800 kan uitgerust worden met een metalen kist of een woodbox, bijvoorbeeld voor het veilig vervoeren van kinderen. De Woodbox kan gebruikt worden om zowel kinderen als spullen te vervoeren. De Kettler Cargoline HT 800 onderscheidt zich van de Kettler Cargoline HT 600 doordat hij een langer laadvlak heeft. Er is dus nog meer ruimte.

Afmeting fiets: 2610 x 465 x 865 cm (L x B x H)

Laadvlak afmetingen in PDF

Kettler Cargoline HT 800 Bakfiets


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kettler Alu-Rad Cargoline Ht 800
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?