Wij hebben een showroom met fietsen. 

Echter niet alle fietsen en de varianten daarvan staan ook direct bij ons rijklaar.
In het algemeen kunnen we zorg dragen voor het proberen van de bakfietsen.

Voor de sportieve fietsen is het raadzaam om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen informeren over de meest recente status van welke fietsen wel en niet rijklaar staan.

Bakfietsen

Bakfietsen is 1 van onze specialismes. Bel ons, als u hier interesse in heeft, voor een bezoekafspraak.

 

Fietsen in onze showroom

Wij hebben altijd een mooie collectie fietsen beschikbaar.

Een deel van onze fietsen staat rijklaar, maar veel modellen bevinden zich nog in dozen omdat we voornamelijk online fietsen verkopen.

Of een proefrit mogelijk is, hangt ook af van de inschatting van onze medewerker over uw interesse. Voor de kostbaardere fietsen stellen we deze alleen ter beschikking bij serieuze en concrete interesse.

Bij twijfel over uw interesse of intenties behouden wij ons het recht voor om proefritten te weigeren zonder opgave van reden. Daarnaast vragen wij altijd om een geldig legitimatiebewijs en een recent bewijs van uw woonadres.

 

Fietsen die enkel online te zien zijn.

Een groot deel van onze fietsen is in principe alleen online beschikbaar. Boven de prijs vermelden we de verwachte levertijd. Tenzij anders vermeld, worden deze fietsen in doos aan u geleverd of klaargezet voor afhalen. Helaas is het niet mogelijk om vooraf een proefrit te maken met deze fietsen.

We streven ernaar om zoveel mogelijk informatie op de productpagina te verstrekken om u te helpen bij het maken van een keuze.

Als u productinformatie mist, kunt u uw vraag stellen over de fiets via het tabblad 'Vragen?' op de productpagina.

 

 

 

Zelf een vraag stellen?
Vragen?