Oriëntatie voor aankoop
Weten jullie wat de diameter van een 46t en 50t gates CDX tandwiel is? Dit om te kijken of een 50t (130 BCD) überhaupt in het frame past. Hoor graag.
De diameter van een Gates CDX 55 tands tandwiel kon ik zelf opmeten en kwam uit op 190mm. De diameters van de 46t en 50t CDX bladen van Gates zullen uiteraard wat kleiner zijn, maar dan heeft u een indicatie voor een maximale diameter.
Can you tell me the size of this saddle - the width and length. Thanks
Size BLB fly x saddle
Levert de dynamo gelijkstroom? Voor een led koplamp?
Dit kunt u het beste navragen bij Axa, de fabrikant. Wij vermoeden zelf sterk dat deze Axa Dynamo Hr Traction gelijkstroom genereert.
Mijn zitbotjes zitten 13,5 cm uit elkaar - welke maat zadel adviseert u mij?
Houding het meest van belang bij keuze Brooks zadels
Hallo, zitten er bij dit slot met kabel ook de nodige bouten/moeren etc. om alles op een goeie manier op m'n fiets te bevestigen? Zo neen, wat heb ik precies nodig? En is er een montageplan bij? Ik zou het zelf willen monteren.
Geen bouten/moeren bij Axa slotenset Solid Plus + Plug-in PI150
Hallo, Ik heb een Brookszadel. Er staat aan de zijkant B67s. De zadelbrug is gebroken(is trouwens al de 2de keer dat dit gebeurt?) en wil deze bestellen bij jullie. Kunnen jullie eerst aangeven of er een verschil is tussen de B67 en de B67s? Ik hoor het graag dan kan ik gaan bestellen. Groet, Marco
Beste, Het verschil tussen de B67s en de B67 is dat de B67s iets korter en iets breder is. De 's' staat voor short en is eigenlijk het damesmodel van de B67. Er zit dus wel degelijk verschil tussen de afmetingen van de onder- of bovenbruggen van de ...
ik heb back roller pro classic achtertassen. Zijn lekker groot. Deze packaging cubes passen daar natuurlijk wel in, maar zijn ze voor back roller pro gemaakt of voor kleiner model. Als ze voor kleiner model zijn gemaakt, hou ik wel veel nutteloze ruimte over. Ik hoor graag. Dank alvast!
Beste, De Ortieb Packing Cubes, zijn gemaakt voor de Back-Roller classic. Voor de Back-Roller pro zijn ze inderdaad aan de kleine kant en zal het gaan schudden.
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?