Kona Beschikbaarheid

Momenteel is er schaarste aan fietsen vanwege een extreem hoge vraag naar sportieve fietsen.
We hebben nog enkele fietsen staan en we accepteren pre orders op fietsen die wij nog dit jaar verwachten.

Bel of e-mail ons voor u uw order plaatst voor actuele voorraden en verwachte levertijden van fietsen.
We kunnen u dan aangeven of we nog kunnen leveren en op welke termijn.

Kona Availability

Bikes are very scarce at the moment. We accept backorders on a lot of bikes we still expect in this year.

If you need the bike soon please call or e-mail us before ordering.

 

 

Kona Fire Mountain MTB

Kona
Kona Fire Mountain MTB

Kona Fire Mountain

Waarom bij ons bestellen?
U besteld deze Kona fiets het best bij ons in de winkel of online. Wij zorgen ervoor dat uw fiets zonder meerprijs 100% rijklaar en vakkundig afgemonteerd bij u thuis wordt afgeleverd (binnen Nederland).

Naast dit gemak bestelt u uw Kona fiets het beste bij ons om de volgende redenen
- Beste prijs garantie (elders goedkoper? neem contact met ons op)
- Snelle 100% rijklare levering aan huis of af te halen in onze showroom in Rotterdam
- Vakkundige montage door een ervaren monteur
- Pragmatische klantgerichte houding bij eventuele service / onderhoudspunten na aankoop
- Kosteloze onderhoudsbeurt bij ons op locatie 6 / 7 weken na aankoop.

De Kona Dire Mountain MTB

Deze Kona-klassieker brengt enkele van de fijnere dingen aan het licht. De Kona Fire Mountain heeft de nieuwe Microshift Advent 9-speed aandrijflijn om alles soepel te laten schakelen en hydraulische schijfremmen om snel te stoppen.

Met instelbare 100 mm Suntour-ophanging en stevige WTB-banden aan boord van bredere 27 mm-velgen, helpt de Fire Mountain om offroad vertrouwen op te bouwen. Verkrijgbaar voor kleinere rijders in een 26 "XS-versie met wielen en een 27,5" -wiel voor de maten S-XL.


Klik op het Kona Logo voor meer informatie en afbeeldingen

Kona Fietsen

Indien u nog vragen heeft over deze Kona fiets neem dan gerust contact met ons op.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kona Fire Mountain MTB
Uw waardering
Uw Vraag :Kona Fire Mountain MTB
Stel als eerste een vraag.

Het fietsmerk Kona

Kona is een Canadees fietsmerk dat in 1988 is opgericht. Kona is een beetje een afwijkend fietsmerk wat veel verwachtingen opwekt bij hen die Kona kennen. Kona is een direct herkenbaar wereldwijd Canadees fietsmerk, maar het is een fietsmerk dat wel nog steeds eigendom is van de oorspronkelijke oprichters.
Kona maakt fietsen die duidelijk hun oorsprong vinden in de stijl die hoort bij fietsen in Canadees British Columbia eind jaren '80. Kona is een internationaal fietsmerk maar Kona is geen enorm bedrijf in vergelijking met sommige andere wereldwijde fietsmerken, maar Kona geniet van een iconische status. Kona is traditioneel vooral bekend als een "freeride" -fietsmerk.
Maar Kona heeft ook sinds het begin sportieve wegfietsen en cyclocross of gravelracers gemaakt. De Kona stadsfietsen (Kona Dew serie) behoren tot de coolste, meest praktische fietsen die er zijn. Zo heeft het merk Kona vele charme.

Bij Kona draait alles om de vrijheid van het fietsen en de 'empowerment' die de fiets aan mensen geeft. Bij Kona werken nog steeds enkel enthousiaste, actieve, gepassioneerde fietsers.
Kona maakt fietsen voor mensen die van fietsen houden - ongeacht of die liefde nieuw of al lang bestaat.

Kona werd in 1988 opgericht door Dan Gerhard en Jacob Heilbron in Vancouver, British Columbia, Canada. Het wereldwijde hoofdkantoor is nog steeds eigendom van Gerhard en Heilbron. Kona heeft wereldwijd diverse distributiekantoren.

Kona werkte aanvankelijk samen met Mountain Bike Hall of Fame-rijder Joe Murray om een ​​reeks aangepaste stalen hardtail mountainbikes te maken. Kona was het eerste merk dat een compleet assortiment mountainbikeframes met schuin aflopende (sloping) bovenbuis produceerde.
Kona had in 1998 al een reeks freeride-mountainbikes ontwikkelde die bekend staan ​​om hun duurzaamheid en om hun vermogen om extreem technische afdalingen aan te kunnen.

Kona is doorgegaan met het ontwikkelen van een compleet assortiment fietsen. Kona maakt fietsen in carbon, titanium, aluminium en staal. De Kona fietsen worden verkocht in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Kona heeft een lange traditie in de ondersteuning van wielrennen, te beginnen met hun eerste productontwerper Joe Murray, die ook tweevoudig nationaal kampioen mountainbiken in de VS was. Veel elite-rijders maakten deel uit van het Kona-team, waaronder de 2012 Giro D'Italia-winnaar Ryder Hesjedal Meer dan 200 professionele nationale en wereldkampioenschappen zijn gewonnen op een Kona fiets..

Wij bij Rat Bikes zijn al vanaf onze start een groot fan van Kona. Wilt u ook een Kona fiets kopen? Wij zijn uw Kona specialist. Of u nu een Kona gravelracer, Kona Mountainbike of Kona stadsfiets zoekt. Wij helpen u met uw Kona fiets.

Vragen?