Waardering:
93% of 100
Ortlieb
Ortlieb Back Roller Plus Tassenset van licht cordura
Op voorraad in onze winkel
Vanaf € 129,95

Ortlieb Back Roller Plus Tassenset

Dit is een set van 2 Ortlieb Back Roller Plus fietstassen, deze tassen vervullen een voortrekkersrol als het gaat om het meenemen van bagage op de fiets in het algemeen.
Of u nu op een bospad fietst of door de woestijn, door een ravijn moet navigeren of een rivier moet oversteken, het uitermate degelijke buitenmateriaal van deze Ortlieb Back Roller Plus tassen heeft zich bij vele beproevingen bewezen.

Het is niet verwonderlijk dat deze bagageoplossing voor alle weersomstandigheden meerdere malen door de vakpers is onderscheiden. De hermetische rolsluitingen, een schouderriem en het Ortlieb Quick Lock-systeem zorgen ervoor dat voeding en materiaal niet alleen optimaal worden beschermd, maar ook altijd onder handbereik zijn in deze praktische Ortlieb Back Roller Plus tassen.

Met deze Ortlieb Back Roller Plus fietstassen kunt u zowel rechts en links aan uw achterdrager uw bagage goed verdelen, optimaal beschermen en meenemen.
Het robuuste materiaal kan heel wat hebben en biedt ondanks het extreem lage eigengewicht voldoende opbergruimte, niet alleen voor fietstochten maar ook voor dagelijks gebruik in uw eigen omgeving.

Overig aanbevolen toebehoren:

 • Ortlieb buitentassen maat S.
 • Fietstassen-draagsysteem, hiermee kunt u de tas ook als rugzak gebruiken.

  Extra Informatie:
  De Ortlieb Back- en Front-Roller kunnen met de Ortlieb Rack-Pack (24 of 31 liter uitvoering) op de bagagedrager van het achterwiel worden gecombineerd. Zo kunnen ook tent, slaapzak en isomatje mee - en wel waterdicht.

  Verschil met de Ortlieb Back Roller Classic tassen
  Waar de Classic uitvoering gebruik maakt van het sterke PD620 polyester is er ook nog deze Plus uitvoering welke gebruik maakt van een gecoat cordura materiaal. Het gewichtsverschil is 270 gram in het voordeel van de Plus uitvoering bij een gelijkblijvende stof- en waterdichtheid.

  Maten  
  Hoogte 42 cm.
  Breedte 32 cm. boven / 23 cm. onderaan
  Diepte 17 cm
  Gewicht (per set) 1680 gr.
  Volume (per set) 40 Ltr.

  Gegevensblad in PDF

    Ortlieb backroller plus tassenset


  Handleiding in PDF

    Ortlieb backroller plus tassenset handleiding   
 • Kenmerken
  MateriaalsoortCordura met eenzijdige PU coating
  MateriaalPS36C
  StofdichtheidVolledig beschermd (IP6x)
  WaterdichtheidWaterdicht (IPx4)
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Ortlieb Back Roller Plus Tassenset
  Uw waardering
  Klantvragen
  Kan de ORTLIEB BACK ROLLER PLUS in het rood aan ook geleverd worden in België en bestaat de mogelijkheid om een diefstalbeveiliging aan te brengen. Dank voor uw antwoord .
  De Ortlieb Back Roller Plus Tassenset leveren wij door geheel Europa. De diefstalbeveiliging kunt u los meebestellen.
  Wilt u zelf een vraag stellen?
  Vragen?