Ortlieb Ultralichtgewicht Bagagezak Liner PS10

Ortlieb
Super lichtgewicht bagagezak in 2 maten.
Uitverkocht
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Ortlieb Bagagezak Liner PS10

Zelfs de slimste bagage biedt nauwelijks aanpasbare binnenruimte. Dus komt het meer dan eens voor dat de professionele inpakker een uitrusting naar categorie in kleine plastic zakken stopt.

Ortlieb komt nu met een beter alternatief, dat niet alleen natuurvriendelijk, maar ook betaalbaar is: de ultralichte bagagezakcollectie maakt een overzichtelijke en zeer flexibele indeling van de bagageruimte mogelijk.

De zeer nauwkeurige planningsmogelijkheden zijn nauwelijks te overtreffen: voor elke zak wordt de inhoud in liters aangegeven. Zo kunt u in een greep de reisapotheek uit uw rugzak toveren of gericht uw droge sokken te voorschijn halen. Het waterdichte omhulsel in het zeer lichte nylonweefsel PS 10 zorgt niet alleen voor droogte waar genaaide fietstassen of rugzakken niet waterdicht blijken, maar verrast ook nog eens aan alle kanten door zijn doordachte functies: aan het verstevigde en ronde uiteinde in het knikbestendige en slijtvaste PS 17-weefsel biedt de brede bodemlus hulp bij het leegmaken van de zak.

U moet het boveneinde na het vullen viermaal omrollen, de steeksluitingen in elkaar steken en zie daar: handiger en beter ingedeeld bestaat niet.

Maten 42 Liter 75 Liter
Hoogte 42 cm 70 cm
Omvang 42 cm 42 cm
Diamater 42 cm 42 cm.
Gewicht 130 gr. 162 gr.Gegevensblad in PDF

  Ortlieb bagagezak liner ps10
Kenmerken
MateriaalsoortNylonweefsel met eenzijdige PU coating
MateriaalPS10
StofdichtheidVolledig beschermd (IP6x)
WaterdichtheidWaterdicht (IPx4)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ortlieb Ultralichtgewicht Bagagezak Liner PS10
Uw waardering
Uw Vraag :Ortlieb Ultralichtgewicht Bagagezak Liner PS10
Stel als eerste een vraag.
Vragen?