Waardering:
100% of 100
Ortlieb
Ortlieb Commuter Inzet voor Ortlieb tassen
Uitverkocht
€ 34,05
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Ortlieb Commuter Inzet voor Ortlieb tassen

Feng Shui tegen de chaos in de Ortlieb fietstas: geen gerommel, geen gezoek, geen tijdverlies. Eender, wat er gebeurt: met de Ortlieb Office Organizer ben je perfect georganiseerd – en heb je al wat belangrijk is bij de hand.

Je bezit een Ortlieb Back-Roller? Of een Ortlieb Bike-Packer of Ortlieb Velo-Shopper? En je gebruikt deze tas ook om naar het werk te rijden? Dan is dit hier voor jou! De Ortlieb Commuter Insert wordt thuis beladen – met laptop, lunchbox, documenten, drinkfles, pennen, smartphone … zelfs een trui of een paar schoenen om te wisselen, vinden daarin een plekje. En daarna wordt hij gewoon in de fietstas gezet.

Het voordeel van deze Ortlieb inzet: alles is steeds goed gesorteerd, niets verdwijnt meer in de dieptes van de tas – en jij hoeft niet meer lang te zoeken. Dit opbergsysteem maakt niet alleen kantoorpendelaars, maar ook iedereen die in Coworking-Spaces, in cafés of bij de klant werkt – of naar school of de universiteit gaat - enthousiast.

Met de Ortlieb Commuter Insert ben je altijd optimaal gesorteerd en georganiseerd en verspil je geen tijd meer om jouw spullen te zoeken.
De Commuter Insert bestaat uit licht en toch stabiel nylonweefsel. Direct onder de draaggreep bevindt er zich een gestoffeerd vak voor laptop of tablet. Daarvóór is er een vak voor pennen aangebracht en ook twee vakken voor smartphone en geld – met geïntegreerd sleutelkoord. Het grote binnenvak biedt voldoende plaats voor proviand en extra kleding.

Kenmerken Ortlieb Commuter Inzet
- Stabiel en stevig ook in lege toestand
- Twee zijdelingse houders voor drinkfles etc.
- Vlakke nettas bv. voor fietsslot
- Schuimkussen aan de zijkanten en op de bodem
- Geschikt als inzetstuk voor elke ORTLIEB Back-Roller, Bike-Packer en Velo-Shopper
- Toegang tot de binnentas van de fietstas is desondanks mogelijk

Maten Ortlieb Commuter Inzet
- Hoogte 33 cm
- Breedte boven 32 cm
- Breedte onder 23 cm
- Diepte 16 cm
- 500 gram gewicht

Handleiding in PDF

 

ortlieb


Datablad in PDF

 

ortlieb inzet


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ortlieb Commuter Inzet voor Ortlieb tassen
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?