Telefoon +31 10 737 12 19

Welkom bij Rat Bikes


De stad is het mooiste parcours wat je kunt bedenken. Druk verkeer, levendigheid en overal obstakels. Elke dag is anders. Fietsen in de stad geeft energie en ontspanning. Altijd; naar je werk, je vrienden of gewoon omdat je zin hebt.

Voor ons is de fiets meer dan een praktisch vervoermiddel. Op de fiets verandert de stad in een grote speeltuin. Het ene moment razen we zo snel mogelijk door het verkeer, het volgende moment cruisen we relaxed langs winkels en terrasjes. Dat doen we al van jongs af aan. Eerst op de BMX en later als fietskoerier op aangepaste mountainbikes. Met Rat Bikes gaan we een stap verder en bouwen we sinds 2008 onze eigen fietsen, puur ontworpen om maximaal te profiteren van de omstandigheden in de stad.

Rat Bikes zijn snel, stevig, wendbaar en stijlvol. We bouwen ze op met de hand in Rotterdam, onze thuisbasis. Daarbij gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen, zoals frames van licht 'double butted' aluminium met een harde poadercoating, smalle stuurtjes voor maximale wendbaarheid en prestatiegerichte versnellingsgroepen.


Een Rat Bike is de perfecte stadsfiets, zoals wij vinden dat het hoort. Een fiets die tot leven komt tussen het beton, het asfalt en het leven van de stad. Net als een rat!

 
Rat Bikes in de Media

meer media
 


"Een genot om mee te fietsen."
- Donny den Boer

"Een heerlijke koeriersfiets."
- Martin Bos

"Superfietsje. Fietst superrelaxed"
- Haye Schulte

meer testimonials