De stad is het mooiste parcours wat je kunt bedenken. Druk verkeer, levendigheid en overal obstakels. Elke dag is anders. Fietsen in de stad geeft energie en ontspanning. Altijd; naar je werk, je vrienden of gewoon omdat je zin hebt.

Voor ons is de fiets meer dan een praktisch vervoermiddel. Op de fiets verandert de stad in een grote speeltuin. Het ene moment razen we zo snel mogelijk door het verkeer, het volgende moment cruisen we relaxed langs winkels en terrasjes. Dat doen we al van jongs af aan. Eerst op de BMX en later als fietskoerier op aangepaste mountainbikes. Met Rat Bikes gaan we een stap verder en bouwen we sinds 2008 onze eigen fietsen, puur ontworpen om maximaal te profiteren van de omstandigheden in de stad.

Rat Bikes zijn snel, stevig, wendbaar en stijlvol. We bouwen ze op met de hand in Rotterdam, onze thuisbasis. Daarbij gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen, zoals frames van licht 'double butted' aluminium met een harde poadercoating, smalle stuurtjes voor maximale wendbaarheid en prestatiegerichte versnellingsgroepen.


Een Rat Bike is de perfecte stadsfiets, zoals wij vinden dat het hoort. Een fiets die tot leven komt tussen het beton, het asfalt en het leven van de stad. Net als een rat!

 
Rat Bikes in de Media

meer media
 


"Een genot om mee te fietsen."
- Donny den Boer

"Een heerlijke koeriersfiets."
- Martin Bos

"Superfietsje. Fietst superrelaxed"
- Haye Schulte

meer testimonials

   

Bedrijfsgegevens

Statutaire bedrijfsnaam
KvK:
Bank:
BIC:
IBAN:
BTW:

Rat Bikes
24441122
Knab
KNABNL2H
NL28 KNAB 0256 5826 37
NL001629599B82
Rat Bikes Dovenetelstraat 25

Rat® Bikes is een geregistreerde merk- en handelsnaam.


Contactformulier

Contactgegevens

Adres & Bezoekmogelijkheden

Indien u voor een specifiek product langskomt neem dan vooraf contact met ons op om er zeker van te zijn dat wij het product ook echt hebben liggen op dat moment.
Niet alle producten die op de site staan liggen direct in de winkel klaar.

Rat Bikes
Dovenetelstraat 25 D
3053 JD Rotterdam
Nederland
Tel: +31 (0)10 737 12 19


Let op. Op dit adres houden wij kantoor en is er een showroom met afhaalbalie. Bezoek is mogelijk tijdens openingstijden van de locatie in Rotterdam.

Als u een proefit wilt maken op een fiets bent u van harte welkom. Neem hiervoor een geldig legitimatiebewijs mee en een recente adreslegitimatie (bankafschrift, energienota, etc).
Bel vooraf ook even om er zeker van te zijn dat de fiets van uw keuze ook rijklaar staat.


Openingstijden

Onze webshops zijn 24/7 open! 
Wij verzenden 5 dagen per week 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

10:30 - 18:00
10:30 - 18:00
10:30 - 18:00
10:30 - 18:00
10:30 - 18:00
Private Shopping*

* Private Shopping. Op zaterdag werken wij op afspraak. Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Deze afspraken zijn enkel voor potentiële aankopen van € 325,- of meer.

De volgende feestdagen zijn wij gesloten: Nieuwjaar, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag. Pinksteren, Kerstdagen.


Contact via e-mail

Contact zonder klantaccount
Als u nog geen klantaccount bij ons heeft dan willen wij u vragen om bij voorkeur ons contactformulier te gebruiken of een e-mail te sturen naar info@rat-bikes.com

Contact met klantaccount
U kunt u rechtsbovenin aanmelden. In uw account kunt u in de linkerkolom de helpdesk vinden waar u uw vragen kunt stellen.
U kunt uw vraag eventueel direct koppelen aan uw bestelling en een prioriteit geven zodat wij u sneller kunnen helpen, daarnaast heeft u altijd een actueel inzicht in de status van uw verzoek.

ortlieb stuurtas fietstassen

Rat Bikes Fixed Gear fietsen

Custom complete fixed gear fietsen van Rat Bikes.

Vragen?