Telefoon +31 10 737 12 19

Welkom bij Rat Bikes

Over Ons

De stad is het mooiste parcours wat je kunt bedenken. Druk verkeer, levendigheid en overal obstakels. Elke dag is anders. Fietsen in de stad geeft energie en ontspanning. Altijd; naar je werk, je vrienden of gewoon omdat je zin hebt.

Voor ons is de fiets meer dan een praktisch vervoermiddel. Op de fiets verandert de stad in een grote speeltuin. Het ene moment razen we zo snel mogelijk door het verkeer, het volgende moment cruisen we relaxed langs winkels en terrasjes. Dat doen we al van jongs af aan. Eerst op de BMX en later als fietskoerier op aangepaste mountainbikes. Met Rat Bikes gaan we een stap verder en bouwen we sinds 2008 onze eigen fietsen, puur ontworpen om maximaal te profiteren van de omstandigheden in de stad.

Rat Bikes zijn snel, stevig, wendbaar en stijlvol. We bouwen ze op met de hand in Rotterdam, onze thuisbasis. Daarbij gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen, zoals frames van licht 'double butted' aluminium met een harde poadercoating, smalle stuurtjes voor maximale wendbaarheid en prestatiegerichte versnellingsgroepen.

Een Rat Bike is de perfecte stadsfiets, zoals wij vinden dat het hoort. Een fiets die tot leven komt tussen het beton, het asfalt en het leven van de stad. Net als een rat!


Rat Bikes

Vanuit de bovenstaande gedacht is Rat Bikes in 2008 ontstaan als fietsmerk waarbij wij als 1 van de eersten toen echte 'urban' fietsen neerzetten.

Vandaag de dag is Rat Bikes veel meer dan een fietsmerk. Nog altijd verkopen wij onze eigen fietsen maar wij vullen deze aan met andere zorgvuldig geselecteerde fietsmerken, daarnaast zijn er diverse specialistische webshops rondom fietsen.

Wij hechten waarde aan kwaliteit, service, een goed advies en doordachte producten. Bij ons zul je dan ook enkel producten vinden waar wij volledig achter kunnen staan.


Kom langs

Hoewel wij volledig gefocust zijn op 'online' ben je nog altijd welkom om in onze showroom langs te komen om je te informeren voor een nieuwe fiets, onderdelen, tassen of gewoon voor de koffie. We helpen je graag.