Qibbel
Qibbel voorzitje Air Nijntje grijs
Levering in 1 / 2 dagen
Onze Prijs € 95,90 Normale Prijs € 109,95

Qibbel voorzitje Air

Qibbel Air: Het licht­ste voor­zit­je

Ben je op zoek naar een voorzitje? Een fietsstoeltje voorop je fiets is ideaal voor jonge kinderen tot 3 jaar (of 15 kilogram). Het geeft zowel jou als je kindje een prachtig uitzicht. Vanaf 9 maanden mag je al fietsen met je baby, dan zijn ze vaak sterk genoeg om zelfstandig te zitten.

Fietsen met je baby is veiliger, makkelijker en leuker met een licht voorzitje. Het Qibbel Air voorzitje is gemaakt van mesh, een zeer licht materiaal dat ook nog eens comfortabel zit. Zo slinger je met je fiets overal omheen.

Met een beweeglijke baby en een tas vol spullen wil je je kinderzitje snel kunnen instellen. Dat snappen we. Daarom zijn de gordels, voetriempjes en voetensteunen van Qibbel Air nog gemakkelijker aan te passen. De veilige vijfpuntsgordel zorgt er bovendien voor dat je kind goed vastzit.

Onze voorzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen, hebben een ergonomische zitting, zijn eenvoudig te monteren en robuust.

Past op bijna elke fiets
De stuurpenbevestiging is geschikt voor een standaard stuurpen en een ahead stuurpen met een diameter van 22 tot 36 millimeter.

9 - 15 kg / 9 - 36 mnd

Handleiding in PDF

https://www.thule.com/-/s/approved/std.lang.all/65/21/686521.pdf?rev=3.1

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Qibbel voorzitje Air Nijntje grijs
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?