Ass Saver

Ass Savers

Ass Savers - Het verhaal:

Zomer 2011, Staffan Weigel (oprichter Ass Savers) werdt weer geconfronteerd met een regenachtige rit thuis van kantoor, hij heeft een stukje karton en kleeft het onder zijn zadel om thuis redelijk droog te komen, Het eerste spatbord was gebroren.

Verbaasd door het positieve resultaat besluit hij het samen met enkele fietsvrienden te ontwikkelen tot een spatbordconcept. Trouw aan de humortraditie van Göteborg noemen ze het project Ass Savers. Zeer tevreden met het eindproduct, posten de vrienden een korte video van het product online.

De rest is de geschiedenis. De video gaat viraal en binnen 24 uur bouwen ze een eenvoudige webshop en zes maanden later stopt Weigel met zijn baan overdag om zich volledig op het nieuwe bedrijf te concentreren.

Tegenwoordig heeft het bedrijf 5 werknemers en opereert vanuit het hoofdkantoor in Gotenburg, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn verkocht en het merk dat begon als een grap wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld. De Ass Saver spatbord was het eerste race spartbord ooit gebruikt door professionele wielrenners in de UCI World Tour, heeft het bewezen dat een goed idee ver kan komen.

 

Het Product:

De Ass Saver zie je op je fiets helemaal niet zitten. Zolang je de Ass Saver niet nodig hebt, heb je deze namelijk dubbelgevouwen onder je zadel zitten. Hierdoor is deze haast onzichtbaar. En dan moet gezegd worden dat het helemaal niet verkeerd er uitziet. Zeker gezien het feit dat je de ass-saver in een scala aan kleuren kunt bestellen, waardoor je 'm helemaal bij je fiets kunt laten passen. Of juist met je fiets laten contrasteren. Daarnaast zijn de kosten voor het spatbord zijn zeer gering en het feit dat het gemaakt is van gerecycleerd kunststof maar het ook nog een prettig idee om mee rond te rijden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Vragen?