Deze website is onderdeel van Rat Bikes gevestigd te Rotterdam.

Rat Bikes, sinds 2008

De stad is het mooiste parcours wat je kunt bedenken. Druk verkeer, levendigheid en overal obstakels. Elke dag is anders. Fietsen in de stad geeft energie en ontspanning. Altijd; naar je werk, je vrienden of gewoon omdat je zin hebt.

De 2 oprichters, welke toen al vele jaren ervaring hadden opgedaan bij andere fietsmerken en importeurs, hebben vanuit bovenstaande gedachte Rat Bikes in 2008 opgericht als fietsmerk. Indertijd waren wij dan ook 1 van de eerste fietsmerken die toen echte sportieve  'urban' fietsen gingen bouwen.

De klanten die onze fietsen kochten bleken we ook goed te kunnen helpen met accessoires en onderdelen voor hun fietsen.
Hierdoor hebben we ons assortiment uitgebouwd van de 4 fietsen waar we mee begonnen, in ons kleine winkeltje in Rotterdam, tot de ruim 20.000 artikelen die we vandaag de dag online aanbieden.

Om deze artikelen te kunnen presenteren hebben we diverse gespecialiseerde websites. Via die gespecialiseerde websites proberen we het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken om de juiste informatie en artikelen te vinden.

Rat Bikes, vandaag de dag

Vandaag de dag is Rat Bikes veel meer dan een fietsmerk. Dankzij onze jarenlange ervaring als omnichannel fiets- en outdoorspecialist, en natuurlijk het vertrouwen van onze klanten, behoren wij inmiddels tot de 5% grootste online retailers in Nederland. Wij leveren ons uitgebreide aanbod van exclusievere artikelen voor een goede prijs overigens door geheel Europa en ver daar buiten.

Wij hechten waarde aan kwaliteit, service, eerlijke communicatie, een goed advies en doordachte producten. Bij ons zul je dan ook enkel producten vinden waar wij volledig achter kunnen staan.

Hoewel wij volledig gefocust zijn op 'online' ben je nog altijd welkom om in onze showroom langs te komen. Hier kun je je laten informeren voor een nieuwe fiets, onderdelen, tassen of gewoon voor de koffie. We helpen je graag.

Met vriendelijke groet,


Emile Verhagen
Mede-Oprichter Rat Bikes

 

Vragen?