SR Suntour Thru Axle Q-Loc 15/110Mm Boost 15Qlc32-110 Cr-Mo
Op voorraad in onze winkel
Onze Prijs € 51,49 Normale Prijs € 64,95

SR Suntour Thru Axle Q-Loc 15/110Mm Boost 15Qlc32-110 Cr-Mo

SR SUNTOUR's proprietary Q-Loc II axle has been refined to be even more user-friendly than ever and make wheel changes as quick and seamless as possible. 15x110mm axle diameter. Cromo axle material. Weight 128g. SR Suntour Kleur Zilver Model Q-LOC Type BOOST Materiaal Cr-Mo Voorwiel, achterwiel of wielset Voorwiel Netto gewicht (g) 128 Lengte (mm) 110 Diameter doorsteekas (mm) 15
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SR Suntour Thru Axle Q-Loc 15/110Mm Boost 15Qlc32-110 Cr-Mo
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?

Q-LOC keuze

Let op. Er zijn veel soorten quick releases / through axles van SR Suntour.


Klik op onderstaand logo om erachter te komen welke steekas op uw voorvork moet.

SR Suntour Q Loc

Klik op onderstaand logo voor specificaties van de steekassen.

SR Suntour

 

SR Suntour Q-LOC

Q-LOC is een gepatenteerd snelspansysteem voor steekassen dat de naam "quick" volledig verdient. Q-LOC 2 is de logische evolutionaire stap en garandeert 100% compatibiliteit met alle soorten naafasontwerpen.
Een simpele druk en een kleine draai aan de moer maakt een snelle verwijdering van de as mogelijk. Het verwisselen van de as gaat net zo snel als het verwijderen van de as dankzij het gepatenteerde expanderontwerp dat soepel door de steekas gaat en veilig vergrendelt met een geruststellend klikgeluid.

Veiligheid en snelheid zijn cruciaal als het gaat om het verwisselen van een wiel onder druk tijdens een race. Q-LOC2 biedt beide in een superlichtgewicht as (Q-LOC2-Ti 70g).

Vragen?