Surly
Surly Open Bar
Uitverkocht

Surly Open Bar

De Surly Open Bar is een stuur voor fietsen met een vlak stuur, geproduceerd door het Amerikaanse fietsmerk Surly. Het is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een breed stuur met een uniek ontwerp voor meer controle en stabiliteit tijdens technische ritten op de mountainbike of op de gravelbike.

Het stuur heeft een uniek open ontwerp met een lichte backsweep en een lichte upsweep, wat resulteert in een comfortabele en natuurlijke rijpositie. Het heeft ook een lange gripsectie, zodat er voldoende ruimte is voor accessoires zoals remhendels, shifters en dropperpost-remotes. De Open Bar is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een diameter van 31,8 mm.

Het belangrijkste kenmerk van de Surly Open Bar is het open ontwerp van het stuur. Dit zorgt voor een onbelemmerd zicht op de weg en meer controle tijdens technische ritten. Bovendien zorgt het brede ontwerp van het stuur voor extra stabiliteit en controle tijdens agressieve ritten.

De Surly Open Bar is geschikt voor ervaren mountainbikers en gravelrijders die op zoek zijn naar een breed en comfortabel stuur met een uniek ontwerp dat geschikt is voor technische ritten op ruw terrein. Het stuur is ook geschikt voor bikepacking-avonturen en langeafstandsritten waarbij rijcomfort en controle van cruciaal belang zijn.

Specifications:

Material: Chromoly steel
Clamp Diameter: 25.4mm
Width: 666mm
Rise: 0mm or 40mm
Sweep Angle: 53 degrees
Weight: 475g
Color: E.D. coated black

Kenmerken
Diameter Stuurklem31,8 mm
MateriaalAluminium
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Surly Open Bar
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?